Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων 31 μέχρι 40 από 72

Θέμα: Τι ηλιακό θερμοσίφωνα να αγοράσω;

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Γεια σας,
    ενδιαφέρομαι να αγοράσω ηλιακό θερμοσίφωνα και έχω καταλήξει σε 2 μοντέλα, μπορώ να αναφέρω τα μοντέλα αυτά να μου πείτε τη γνώμη σας?

Οι ηλιακοί στους οποίους αναφέρομαι είναι: Μαλτέζος Glass 160l/1.95m2 και Calpak Mark 4 160/2.1m2
    Ποιόν προτείνετε??

Ευχαριστώ.

Διαχειριστής monachus's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    May 2001
    Θέση
    Θεσσαλονίκη
    Ιδιότητα:
    Μηχανολόγος Μηχανικός
    Απαντήσεις
    3,002
    Blog Entries
    1
    Γεια σας.

Όποιο από τα δύο μοντέλα που αναφέρατε και να επιλέξετε, επιλέγετε έναν πολύ καλό ηλιακό.

Ρίξτε μια ματιά επίσης στους ηλιακούς θερμοσίφωνες Sonnentech
    "Αυτός που εργάζεται με τα χέρια του είναι εργάτης.
    Αυτός που εργάζεται με τα χέρια του και το μυαλό του είναι τεχνίτης
    Αυτός που εργάζεται με τα χέρια του, το μυαλό του και την καρδιά του είναι καλλιτέχνης."

― St Francis of Assisi

παιδιά ειχα γραψει πριν μια μερα μια ερωτηση στον Γρηγόρη που αφορούσε το θέμα , και σήμερα μεχρι τις 11,30 που της έκανα μια μετατροπή , υπήρχε στο παρόν νήμα. Τώρα όμως δεν την βλέπω . Τι έγινε ?

Συντονιστής nkx's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    Oct 2009
    Θέση
    Αθήνα-Θεσσαλονίκη
    Ιδιότητα:
    Μηχανολόγος Μηχανικός
    Απαντήσεις
    975
    Μηπως η αναρτηση δεν συμφωνουσε με τους ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ; Τι θελετε να μαθετε;
    kx13578 @ yahoo.gr

facebook : inclima heating-air conditiong-solar

web :https://inclimate.gr/

προσπαθησα να στειλω και προσ. μην. στον Γρηγορη αλλα δεν ηταν εφικτο διοτι δεν επιτρεπει ο ιδιος τα private .
    το ερωτημα μου ηταν οτι επιθυμω την αντικατασταση ενος παλαιου ηλιακου amcor λογω βλαβης του με εναν νεας γενιας 200 λτ.
    Διαβασα τα νημα τα που εχει αναρτησει ο Γρηγορης σχετικα με τους ηλιακους - πιστοποιησεις και ζητουσα να μου πειτε την αποψη για τον braunikc -helioakmi-sammler-thermicsol-dimas solar μιας και ειδα εδω http://cloud.tapatalk.com/s/581322d2...2011-59-45.pdf διαφορες ελληνικες εταιριες πιστοποιημενες , αλλα μιας και δεν ειμαι μηχανολόγος δεν ξερω περισοτερες λεπτομερειες .
    επισης ρωτησα πως η εταιρεια με ηλιακούς θερμοσίφωνες Sonnentech που αναγραφει πιο πανω ο Γρηγορης δεν φαινεται στο σαιτ να εχει ανοξειδωτους .

Συντονιστής nkx's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    Oct 2009
    Θέση
    Αθήνα-Θεσσαλονίκη
    Ιδιότητα:
    Μηχανολόγος Μηχανικός
    Απαντήσεις
    975
    Δεν έχω κατεβάσει εγώ την ανάρτηση σας, αλλά άλλος ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ή ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ.
    Μπορεί να είναι και σφάλμα του server. Μόλις έχω ενημέρωση θα σας στείλω προσωπικό μήνυμα.

Οι ηλιακοί sonnentech νομίζω δεν βγαίνουν σε ανοξείδωτη έκδοση (και καλά κάνουν....)
    Για τους άλλους ηλιακούς που αναφέρετε δεν έχω άποψη.

Το σίγουρο είναι ότι το κεφάλαιο ΗΛΙΑΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑΣ στην Ελλάδα έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας.
    Ξέρω για νταλίκες που κόβουν βόλτες μέχρι να βρούν εργοστάστιο επισμάλτωσης, πάχη λαμαρίνας που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, μονώσεις που αχρηστέυονται λόγω προσρόφησης υγρασίας, εκτοξεύοντας το συντελεστή θερμικής
    αγωγιμότητας στα ύψη και άλλα πολλά.

ΜΟΝΗ εγγύηση αποτελεί μία σοβαρή τεχνική εταιρεία που ξέρει στα στάδια κατασκευής του ηλαικού και έχει πολυετή εμπειρία.
    Άν κάποιος αγοράζει ηλιακό από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που πουλάει και τηλεοράσεις κ.α., είναι υπευθυνος ο ίδιος για τις επιλογές του.
    kx13578 @ yahoo.gr

αν επιθυμειτε στειλτε μου pm σε glass τι να προτοδιαλεξω απο εταιρειες για περιοχή Σαρωνιδα .
    οι εταιρειες ειναι πολλες (πχ ΜΑΛΤΕΖΟΣ-CALPAK- ΗΛΙΟΑΚΜΗ κλ.π) και εσεις σαν μηχανολόγος όπως και ο Γρηγορης κατι παραπανω γνωρίζετε απ εμας πχ απο τις καθιερωμενες - αναγνωρισμενες με σερβις -ανταλλακτικα -υπευθυνότητα κ.λ.π στο χωρο σας .

Συντονιστής nkx's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    Oct 2009
    Θέση
    Αθήνα-Θεσσαλονίκη
    Ιδιότητα:
    Μηχανολόγος Μηχανικός
    Απαντήσεις
    975
    Το εχω ηδη κανει...
    kx13578 @ yahoo.gr

Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jul 2012
    Θέση
    Athens, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    25

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Καλησπέρα και από μένα. Είμαι στην αναζήτηση ενός ηλιακού 120 λιτρων και από αυτά που διάβασα δεν κατάλαβα και πολλά εκτος από το ότι να αγοράσω glass . Το μπατζετ μου είναι γύρω στα 900 με 1000 ευρώ και έχω δει τους mark 4 της calpac ( δεν κατάλαβα αν είναι glass) και τους glass του Μαλτέζου. Τι μου προτείνετε; Εννοείται είμαι ανοικτός και σε άλλους κατασκευαστές. Αν δεν επιτρέπετε να μου προτείνετε μάρκες δημοσια στείλτε μου pm.
    Ευχαριστώ εκ τω προτέρων.

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρεμφερή θέματα

1. Ποιον ηλιακό θερμοσίφωνα να αγοράσω;
    από scorpios123 στο φόρουμ Ηλιακή ενέργεια - ηλιακή υποβοήθηση & θέρμανση ΖΝΧ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταία απάντηση: 04-11-2018, 08:33:47
  2. πρόβλημα (?) με ηλιακό και ηλεκτρικό θερμοσίφωνα
    από eskhm στο φόρουμ Υδραυλικά - σωληνώσεις.
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταία απάντηση: 23-11-2013, 20:09:33
  3. Πίεση νερού σε ηλιακό θερμοσίφωνα
    από makedonas67 στο φόρουμ Ηλιακή ενέργεια - ηλιακή υποβοήθηση & θέρμανση ΖΝΧ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταία απάντηση: 05-05-2013, 10:40:20
  4. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΗΛΙΑΚΟ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ
    από lcharal στο φόρουμ Ηλιακή ενέργεια - ηλιακή υποβοήθηση & θέρμανση ΖΝΧ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταία απάντηση: 04-03-2013, 09:22:13
  5. ΣΚΑΦΗ ΓΙΑ ΗΛΙΑΚΟ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ?
    από abc9510gr στο φόρουμ Υδραυλικά - σωληνώσεις.
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταία απάντηση: 04-09-2009, 21:33:28

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα απάντησης