Είστε ψυκτικός;
Είστε ψυκτικός;
"Αυτός που εργάζεται με τα χέρια του είναι εργάτης.Αυτός που εργάζεται με τα χέρια του και το μυαλό του είναι τεχνίτηςΑυτός που εργάζεται με τα χέρια του, το μυαλό του και την καρδιά του είναι καλλιτέχνης."
― St Francis of Assisi
Είμαι νέος στον χώρο σας...τα κλιματιστικά είναι του φίλου μου γι αυτό και προσπάθησα να τα συντηρήσω...
Μην προσπαθήσετε άλλο.
Καλέστε κάποιον τεχνικό γιατί μπορεί να τα κλάψει ο φίλος σας τα κλιματιστικά του.
"Αυτός που εργάζεται με τα χέρια του είναι εργάτης.Αυτός που εργάζεται με τα χέρια του και το μυαλό του είναι τεχνίτηςΑυτός που εργάζεται με τα χέρια του, το μυαλό του και την καρδιά του είναι καλλιτέχνης."
― St Francis of Assisi
Φίλε μου monachus ευχαριστώ για την συμβουλή...μόλις έμαθα ότι τα συγκεκριμένα μοντέλα λειτουργούν στα 80 με 85 psi...τα συγκεκριμένα της panasonic...
Ευχαριστείς για μια συμβουλή που δεν έχεις σκοπό να ακολουθήσεις.
Τι εννοείς "νέος στον χώρο σας";
― St Francis of Assisi
Ευχαριστώ για την απάντηση ( συμβουλή ).Εννοώ οτι είμαι νέος στον χώρο των ψυκτικών. Είμαι βοηθός ψυκτικού...όμως το συγκεκριμένο θέμα δεν το γνώριζε ούτε ο ψυκτικός μου.
Είναι αρχή του φόρουμ ότι δεν δίνονται τεχνικές πληροφορίες και σε καμία περίπτωση δεν προτρέπονται ιδιώτες να εκτελέσουν εργασίες που απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις και άδεια άσκησης (ηλεκτρολόγοι, ψυκτικοί, θερμουδραυλικοί κ.λ.π.). Την συμβουλή σου την έδωσα επειδή θεώρησα ότι είσαι ιδιώτης που "συντηρεί" κλιματιστικά χωρίς άδεια.
Αυτά θα τα είχαμε πει αν είχες γράψει κατευθείαν την ιδιότητα σου.
Τα psi τα βρίσκουμε μετά. Τα μάνουαλ να είναι καλά.
Με το τσιγγέλι στα βγάζουμε.
― St Francis of Assisi
Με συγχωρείς αλλά δεν γνώριζα ακριβώς την αρχή του φόρουμ.Δεν είμαι ιδιώτης αλλά έχω άδεια ψυκτικού και αριθμό μητρώου.Τα psi στα συγκεκριμένα μοντέλα της panasonic made malaysia πρέπει να είναι ειδική περίπτωση για να μην το γνωρίζουνε οι περισσότεροι ψυκτικοί.λίγο δύσκολο να βρώ manual για μοντέλο του 1991.