Προχωρήστε άφοβα. Εγώ δέν θα το σκεφτόμουν καθόλου. Μια μονάδα 20.000 Kcal/h θα σας έριχνε κατά πολύ την κατανάλωση. Ειδικά οι εταιρείες που αναφέρατε έχουν πολύ ωραία και οικονομικά μηχανήματα, δεν χρειάζονται κεντρική καμινάδα και δίνουν και ζεστό νερό χρήσης. Τα ανταλλακτικά τους είναι σε λογικά πλαίσια και υπάρχουν (στην Saturn) μοντέλα ανοξείδωτα και ακόμα και συμπύκνωσης σε πολύ χαμηλές τιμές σε σχέση με τις ευρωπαϊκές.
Την θεωρητική κατανάλωση ενός καυστήρα την μετράμε σε κιλά ανά ώρα ανάλογα με το μπέκ που φοράει. Πέρα όμως από την θεωρητική κατανάλωση μεγάλο ρόλο παίζει η θερμοκρασία καυσαερίων. Οι συγκεκριμένες μονάδες ανακυκλώνουν τα καυσαέρια και έχουν υψηλή απόδοση. Οι Saturn έχουν και ένα σύστημα ανάκτησης θερμότητας για την καύση με την ειδική διπλή καμινάδα που δίνουν με αποτέλεσμα να έχετε περίπου 3-5% καλύτερη απόδοση. Εγώ τα δουλεύω αρκετά χρόνια και όλοι οι πελάτες μου είναι ευχαριστημένοι από την απόδοση και την κατανάλωση και δεν σκέφτονται να φύγουν από την συγκεκριμένου τύπου μονάδα παρά μόνο για να πάνε στο Φ.Α.

Απάντηση σε αυτήν την απάντηση