Έχω δυο απορίες σχετικά με τι θέρμανση:
Πρώτη είναι η εξής: Σε μια διώροφη μονοκατοικία περίπου 100τ.μ μεζονέτα χτίστηκε από επάνω μια γκαρσονιέρα και τραβήχτηκαν σωλήνες από δυο υπνοδωμάτια προς τα επάνω αλλά το πρόβλημα είναι ότι και τα δυο σώματα δεν κάνουν αποτελεσματική θέρμανση (δεν ζεσταίνονται πάρα πολύ).
Το δεύτερο πρόβλημα είναι το εξής:
Σε μια επίσης μονοκατοικία η οποία δεν έχει καθόλου θέρμανση είναι περίπου 80 τ.μ και βρίσκεται σε νησί(πολύ υγρασία) Θέλω να ρωτήσω ποιον καυστήρα να διαλέξω δηλ αν θα είναι compact η σε ξεχωριστά κομμάτια καθώς επίσης και πια μάρκα. Τα βασικά κριτήρια μου είναι ότι δεν θέλω να είναι πολύ ακριβός, καθώς επίσης να είναι και τεχνολογικά καλός και να μην χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα. Θέλω να επισημάνω επίσης ότι υπάρχει πιθανότητα να χτιστεί ένας όροφος από επάνω. Επίσης αν γίνεται στη λύση που θα μου πείτε να συμπεριλάβετε και το γεγονός ότι δεν έχω και ηλιακό άρα και ζεστό νερό. Υπάρχει λύση να έχω ζεστό νερό μαζί με θέρμανση? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά
Χρήστος Χαλιμος
Υ.Γ Θέλω να σας συγχαρώ για την πάρα πολύ καλή σελίδα είναι από τις πιο καλές στο διαδύκτιο και από τις πιο διαφωτιστικές