Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο ... 234
Εμφάνιση αποτελεσμάτων 31 μέχρι 33 από 33

Θέμα: Σωστή εγκατάσταση κλιματιστικού;

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

μετά απο 100 τηλ. και τεχνικούς

επέλεξα :
    https://www.facebook.com/george.lymp?sk=reviews

όλα πήγαν κατά σειρά όπως τα είπαμε.

Καλημέρα παιδιά από το Κιλκίς. Έχω κάτι απορίες και ελπίζω να βοηθήσετε να επιλυθούν. Αγόρασα πριν μια εβδομάδα το Κλιματιστικό Cooper & Hunter CH-S24FTX5 inverter A++/A++ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

Και επειδή είναι μεγάλο σε btu μου είπαν ότι θέλει καινούργια γραμμή με δικη της ασφάλεια. Εδώ που ρώτησα ήθελαν 100€. Οκ λέω, Γιώργο πήγαινε αγόρασε τα υλικά και συνδεσε ´τα μέχρι τον πίνακα, εκτός από τα ρεύματα.
    35€ παιδιά καλώδιο 20 μέτρα, κανάλια και ασφάλεια. Τώρα θα φωνάξω ψυκτικό για την εγκατάσταση. Δεν έχω ανοίξει ακόμα τα κουτιά αλλά θέλω να ξέρω:
    α) Χαλκοσωλήνες - μονώσεις αυτών, βάση κλιματιστικού (εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας), ρακορ πρέπει να είναι μέσα;
    β) Ο χαλκοσωληνας πρέπει να είναι 3 μέτρα τουλάχιστον. Πρέπει να είναι τεντωμένος ή μπορεί και μαζεμένος (σπιράλ);
    γ) Κάτι ιδιαίτερο που πρέπει να προσέξω; Εννοείται πως θα ζητήσω το Δελτίο εγκατάστασης το οποίο και έχω ήδη εκτυπώσει.

Ευχαριστω

Επίλεκτο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jan 2012
    Θέση
    keratsini, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    127

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Παρένθεση Αρχικά δημοσιευμένο από τον strggeorge Εμφάνιση απάντησης
    Καλημέρα παιδιά από το Κιλκίς. Έχω κάτι απορίες και ελπίζω να βοηθήσετε να επιλυθούν. Αγόρασα πριν μια εβδομάδα το Κλιματιστικό Cooper & Hunter CH-S24FTX5 inverter A++/A++ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

Και επειδή είναι μεγάλο σε btu μου είπαν ότι θέλει καινούργια γραμμή με δικη της ασφάλεια. Εδώ που ρώτησα ήθελαν 100€. Οκ λέω, Γιώργο πήγαινε αγόρασε τα υλικά και συνδεσε ´τα μέχρι τον πίνακα, εκτός από τα ρεύματα.
    35€ παιδιά καλώδιο 20 μέτρα, κανάλια και ασφάλεια. Τώρα θα φωνάξω ψυκτικό για την εγκατάσταση. Δεν έχω ανοίξει ακόμα τα κουτιά αλλά θέλω να ξέρω:
    α) Χαλκοσωλήνες - μονώσεις αυτών, βάση κλιματιστικού (εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας), ρακορ πρέπει να είναι μέσα;
    β) Ο χαλκοσωληνας πρέπει να είναι 3 μέτρα τουλάχιστον. Πρέπει να είναι τεντωμένος ή μπορεί και μαζεμένος (σπιράλ);
    γ) Κάτι ιδιαίτερο που πρέπει να προσέξω; Εννοείται πως θα ζητήσω το Δελτίο εγκατάστασης το οποίο και έχω ήδη εκτυπώσει.

Ευχαριστω
    α)Σχεδον παντα τα διαθετει ο εγκαταστατης.Αν τωρα θες/μπορεις να τα βρεις εσυ φτηνοτερα βρισκεις καποιον τεχνικο που να θελει την παροχη υλικων απο τον πελατη.
    β) μπορει να κανει και κουλουρα.
    γ)αντλια κενου οπωσδηποτε.

Παρεμφερή θέματα

1. Σωστή ρύθμηση αντλίας θερμότητας
    από scorpios53 στο φόρουμ Αντλίες θερμότητας
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταία απάντηση: 14-05-2014, 08:47:40
  2. Χρήση ή όχι αντλίας κενού κατά την εγκατάσταση κλιματιστικού ;
    από bkosmos στο φόρουμ Εγκαταστάσεις κλιματισμού.
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταία απάντηση: 26-08-2013, 21:45:25
  3. σωστη συνδεση ηλιακου με υπαρχον ηλεκτρομποιλερ
    από elnino_team στο φόρουμ Εγκαταστάσεις θέρμανσης.
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταία απάντηση: 09-05-2012, 21:32:17
  4. Σωστη ρυθμιση καυστηρα
    από Giangoulas στο φόρουμ Εγκαταστάσεις θέρμανσης.
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταία απάντηση: 18-11-2011, 18:17:32
  5. Σωστή επιλογή στομίων αεραγωγών
    από georgesp στο φόρουμ Εγκαταστάσεις κλιματισμού.
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταία απάντηση: 05-02-2009, 11:36:40

Δικαιώματα απάντησης