Οταν ξαναπάρει μπρος ο καυστήρας, οι επιστροφές είναι πάλι χλιαρές;
Αν ναι, τότε κάπου καταναλώνεται ενέργεια και πρέπει να βρείτε που. Μήπως υπάρχει ανακυκλοφορία;
Αν οι επιστροφές αντίθετα είναι ζεστές, τότε μάλλον έχει πρόβλημα το αισθητήριο.
καλημερα σε ολους.
ειμαι κατοχος ενος καυστηρα kostrzewa farmer bio τον δουλευω εδω και ενα χρονο.το προβλημα ξεκινησε εδω και ενα μηνα.ο καυστηρας δινει περα απο θέρμανση, ζεστα νερα στον ηλιακο που ειναι τριπλής ενέργειας,ενω τον εχω ρυθμισει να εχω 45 βαθμους ο καυστηρας στελνει ζεστα νερα απο τον κυκλοφορητη και αυτα γυριζουν χλιαρα.
οοοοοταν πιασει θερμοκρασια το νερο μου διχνει στην οθονη οτι την χανει πολυ γρηγορα.αυτο εχει σαν αποτέλεσμα να δουλεύει συνεχεια ο καυστηρας.
υγ.1.οντως η θερμοκρασια ειναι σωστη και δεν ειναι βλαβη αισθητήρα θερμοκρασίας.
υγ.2.πουθενα δεν βλεπω να υπαρχει καμμια σπασμένη σωληνα.
βοηθηστε με γιατι εχω χασει την μπαλα.
Οταν ξαναπάρει μπρος ο καυστήρας, οι επιστροφές είναι πάλι χλιαρές;
Αν ναι, τότε κάπου καταναλώνεται ενέργεια και πρέπει να βρείτε που. Μήπως υπάρχει ανακυκλοφορία;
Αν οι επιστροφές αντίθετα είναι ζεστές, τότε μάλλον έχει πρόβλημα το αισθητήριο.
"Αυτός που εργάζεται με τα χέρια του είναι εργάτης.Αυτός που εργάζεται με τα χέρια του και το μυαλό του είναι τεχνίτηςΑυτός που εργάζεται με τα χέρια του, το μυαλό του και την καρδιά του είναι καλλιτέχνης."
― St Francis of Assisi
οταν λετε καπου χανετε ενέργεια τι εννοείτε;παντως νερο δεν χανετε καπου!
ανακυκλοφορια;τι ειναι;
"Αυτός που εργάζεται με τα χέρια του είναι εργάτης.Αυτός που εργάζεται με τα χέρια του και το μυαλό του είναι τεχνίτηςΑυτός που εργάζεται με τα χέρια του, το μυαλό του και την καρδιά του είναι καλλιτέχνης."
― St Francis of Assisi
Γι αυτο ο Γργορης εοπε ενεργεια και οχι νερο...τελικα εχετε ανακυκλοφορια; οταν βλεπετε να πεφτει η θερμοκρασια τραβατε ζεστο η κρο νερο η ακουτε καποιον κυκλοφορητη να δουλευει,
δεν τραβαω ζεστο νερο αλλα ο κυκλοφορητής το νερου που παει στον ηλιακο που ειναι ταυτόχρονα και μποιλερ δουλευει
Απο που παιρνει εντολη ο εν λογω κυκλοφπρητης;ποσα μετρα ειναι το δικτυο μεταξυ λεβητα ηλιακου; ειναι μονωμενο;
εντολη απο τον καυστηρα,μονωμενο απολυτα καλα.40 με 50 μετρα δικτυο νερου