Τιποτα!
Το υψος αυτο υπαρχει για να μην τραβαει η αντλια του πετρελαιου τα κατακαθια του πετρελαιου.
Εχεις δει ποτε τι μαζευει στον πυθμενα της η δεξαμενη σου;
Έχω μια μεταλλική δεξαμενή δύο τόνων στην οποία χάνω 150 λίτρα καθώς η παροχή πετρελαίου είναι στα 7-8 εκατοστά απο το πάτωμα. Θέλω να ρίξω έρμα μέσα στην δεξαμενή προκειμένου να εκμεταλλευτώ όσο περισσότερο πετρέλαιο μπορώ. Τι προτείνετε να ρίξω μέσα? το άνοιγμα είναι περίπου 60x60. Θα πρέπει να είναι απο κάποιο υλικό το οποίο να μην διαβρώνετε από το πετρέλαιο, μεγάλο σε φάρδος και φυσικά αρκετα βαρύ ώστε να κάτσει στο πάτωμα. Στο τέλος της season θα τα αφαιρέσω.
Τιποτα!
Το υψος αυτο υπαρχει για να μην τραβαει η αντλια του πετρελαιου τα κατακαθια του πετρελαιου.
Εχεις δει ποτε τι μαζευει στον πυθμενα της η δεξαμενη σου;
Ναι έχω δει αλλά 150 λίτρα είναι πολλά. Φεύγω από αυτό το σπίτι τέλος season οπότε θέλω να τα καψω
Αυτό που θα βγάλετε από τη δεξαμενή δεν θα είναι κατάλληλο να καεί σε καυστήρα.
Η μούργα βουλώνει το φίλτρο, τα μπεκ και τα πάντα.
Αν θέλετε να πάρετε το πετρέλαιο για κάποιον άλλο λόγο, τότε χρησιμοποιηστε αντλία πετρελαίου.
"Αυτός που εργάζεται με τα χέρια του είναι εργάτης.Αυτός που εργάζεται με τα χέρια του και το μυαλό του είναι τεχνίτηςΑυτός που εργάζεται με τα χέρια του, το μυαλό του και την καρδιά του είναι καλλιτέχνης."
― St Francis of Assisi