-
Εξέχον μέλος
Είναι οι αρχικές συλλαβές του ονόματος και του επιθέτου μου.
Πολύ πρωτότυπο ε;
-
Νέο μέλος
Ε φυσικός εγώ, στα δίπολα πήγε το μυαλό μου!
-
Εξέχον μέλος
Πάντως το έχουν παρακάνει με τις κακοτεχνίες...
Πληρώνεις το σπίτι σαν να το αγόραζες στο Λονδίνο, και το πάιρνεις σαν να φτιάχτηκε στην Ζιμπάμπουε...
Πέστα ρε Andro... "Στην Ελλάδα είμαστε, τώρα το διαπιστώσατε;"
-
Νέο μέλος
Και αν δε θέλει να φτιάξει την οροφή της pilotis ας μου βάλει μεγαλύτερα σώματα.Ωρομέτρηση έχουμ εξάλλου...[}
]
-
Εξέχον μέλος
Aυτό παίζει...
Βέβαια εσύ θα πληρώνεις μια ζωή το πετρέλαιο...
. Για να γλυτώσει ο μ...κας ο εργολάβος το κόστος της μόνωσης, που επιμερισμένο ανα διαμέρισμα που το πούλησε 10^36€ είναι αμελητέο.
-
Εξέχον μέλος
Μπορείς να μετρήσεις τοπικά σε εκείνα τα σημεία θερμοκρασία με αναμένο το καλοριφέρ;
Θα είναι πολύ εδιαφέρον να μας στείλεις τις μετρήσεις (εσωτερικού χώρου - σημέια που παρουσιάζεται υγρασία)
-
Διαχειριστής
Αυτό που λέει ο dipoli συμβαίνει. Δες μήπως έχεις και μούχλες ή υγρασία στα δοκάρια και στις κολόνες που αν έχεις τότε και αυτά είναι αμόνωτα. Εγώ στην θέση σου θα προτιμούσα να χάσω τα δυο χιλιάρικα προκαταβολή Έτσι κι αλλιώς θα τα πλήρωνα σε πετρέλαιο αν έμενα εκεί. Η λύση για μεγαλύτερα σώματα δεν είναι η κατάλληλη. Ή κάντε μόνωση στην πυλωτή ή φύγε από το σπίτι. Εξάλλου δεν νομίζω να είναι τόσο τρομερά μεγάλο το κόστος μόνωσης της πυλωτής
http://levitostasia.com
-
Εξέχον μέλος
Να προσθέσω ότι αν όντως το θέμα είναι συμπύκνωση υδρατμών, τότε θα πρέπει το σημείο συμπύκνωσης να είναι αισθητά πιο κρύο από τα γειτονικά του σημεία, καθόσον η συμπύκνωση είναι τόσο εντοπισμένη.
Αν αυτό συμβαίνει, τότε θα πρέπει να μπορεί να γίνεται αισθητό και με την αφή. Είναι πράγματι έτσι; Είναι τα σημεία συμπύκνωσης αισθητά πιο κρύα στην αφή από τα γειτονικά τους;
Αξίζει να ληφθούν μετρήσεις θερμοκρασίας με θερμόμετρο επαφής, αφού τοποθετηθεί θερμοαγώγιμο υλικό μεταξύ θερμομέτρου και δαπέδου, σε διάφορα σημεία του δαπέδου και να κατασκευαστεί διάγραμμα που να απεικονίζει τη θερμοβαθμίδα αν αυτή υπάρχει.
Επίσης είναι χρήσιμο να ληφθεί μέτρηση της σχετικής υγρασίας στο χώρο που συμβαίνει η συμπύκνωση σε διαστήματα μιας ώρας και να γίνει σχετικό διάγραμμα όπου θα σημειώνεται η αρχή της διαδικασίας εμφάνισης των συμπυκνωμάτων, γιατί η συμπύκνωση δεν συμβαίνει συνεχώς.
Τα λέω αυτά γιατί ο μελλοντικός ιδιοκτήτης είναι φυσικός και μπορεί να κάνει τις απαραίτητες παρατηρήσεις και μετρήσεις.
Η εξίσωση είναι σωστή γιατί είναι όμορφη. - Dirac
-
Νέο μέλος
καλησπέρα,
θα μπορούσατε να κάνετε μια μόνοση στην οροφή της πιλοτής με τσιμεντοσανίδα και μόνωση. Το κόστος δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό.
devan
-
Νέο μέλος
Καλησπέρα,
Ναι θα μπορούσα να κάνω αυτές τις μετρήσεις που λέτε, αλλά το πρόβλημα είναι πως έχω αφήσει όλα μου τα ...σύνεργα μετρήσεων σε κάποια αίθουσα πανεπιστημίου [V]. Μήπως έχεται να μου προτείνεται κάποια κατάστημα που μπορώ να τα βρώ σχετικά φθηνά?
Δικαιώματα απάντησης