Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων 11 μέχρι 20 από 24

Θέμα: ΔΙΑΡΡΟΗ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ??(sos)

Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Feb 2006
    Θέση
    Athens, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    4

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Τέλεια ιδέα ο ανιχνευτής. Ξέρετε όμως εσείς κάποιον που να διαθέτει κάτι τέτοιο?? Μόνο στο Internet για αγορά απο Αμερική έχω βρεί πράγμα που δεν σκοπεύω να κάνω.
    Mr.Andronoglou Φωτογραφία απο ποιό κομμάτι να βγάλω?
    Καλή Τσικνοπέμπτη (αν και απο οτι φαίνεται εγώ τσικνίζομαι όλο το χρονο και δεν το ξέρω...)[xx(]

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Sep 2004
    Θέση
    Athens, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    820
    Θα βοηθούσαν πολύ φωτογραφίες της καμινάδας όπως διέρχεται μέσα από το σπίτι σου, φωτογραφία του λεβητοστασίου, όπου να φαίνεται και η καμινάδα, φωτογραφία εξωτερικά του κτηρίου από την πλευρά όπου διέρχεται η καμινάδα. Και ότι άλλο θεωρείς χρήσιμο μήπως και μπορεί να βρεθεί εύκολη λύση, γιατί μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις.
    Η εξίσωση είναι σωστή γιατί είναι όμορφη. - Dirac

Σπουδαίο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jan 2006
    Θέση
    ΝΙΚΑΙΑ
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    304
    quote:Originally posted by Chriscross

Τέλεια ιδέα ο ανιχνευτής. Ξέρετε όμως εσείς κάποιον που να διαθέτει κάτι τέτοιο?? Μόνο στο Internet για αγορά απο Αμερική έχω βρεί πράγμα που δεν σκοπεύω να κάνω.
    Πάντως εσύ χρειάζεσαι ανιχνευτή που να ανιχνεύει διοξείδιο του άνθρακα. Τέτοιο ανιχνευτή χωρίς να έχω ξαναχρειαστεί βρήκα στην πρώτη εταιρία που έτυχε να έχω διαφημιστικό της. Είχε κόστος γύρω στα 250,00 ευρώ.(Δεν λέω ότι είναι και μικρό το ποσόν αλλά αν δεν βγάλεις άλλη άκρη πες μου να σου στείλω περισσότερες πληροφορίες)
    Να περνάτε καλά.[8D]
    Υ.Γ. Για σήμερα καλές μάσες

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Oct 2005
    Θέση
    Nikea, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    2,979
    Απο την χθεσινή ειδησεογραφία:

Μάνα και κόρη νεκρές από αναθυμιάσεις καλοριφέρ

Από αναθυμιάσεις καπνοδόχου καλοριφέρ έχασαν τη ζωή τους μάνα και κόρη , ηλικίας 98 και 68 ετών αντίστοιχα, την ώρα που κοιμούνταν στο διαμέρισμά τους στην πόλη της Καστοριάς.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς τις δυο άτυχες γυναίκες βρήκε νεκρές ο σύζυγος της 68χρονης στο ισόγειο διαμέρισμα της ηλικιωμένης που βρίσκεται στην οδό Τσόντου Βάρδα. Σύμφωνα με εκτιμήσεις οι ηλικιωμένες γυναίκες κοιμήθηκαν χωρίς να αντιληφθούν ότι μέσα στο διαμέρισμα είχε σημειωθεί διαρροή καυσαερίων από τη λειτουργία του καλοριφέρ.

Οι σοροί τους μεταφέρθηκαν για νεκροψία - νεκροτομή στο νοσοκομείο Κοζάνης.

Programming is like sex: one mistake and you have to support it for the rest of your life.
    Michael Sinz

Επίλεκτο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Sep 2007
    Θέση
    Athens, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    128
    quote:Originally posted by and

quote:Originally posted by Chriscross

Πάντως εσύ χρειάζεσαι ανιχνευτή που να ανιχνεύει διοξείδιο του άνθρακα. Τέτοιο ανιχνευτή χωρίς να έχω ξαναχρειαστεί βρήκα στην πρώτη εταιρία που έτυχε να έχω διαφημιστικό της. Είχε κόστος γύρω στα 250,00 ευρώ.(Δεν λέω ότι είναι και μικρό το ποσόν αλλά αν δεν βγάλεις άλλη άκρη πες μου να σου στείλω περισσότερες πληροφορίες)
    Υπάρχουν και φθηνότεροι, μονοξειδίου που είναι και καταλληλότεροι, πιστεύω, για την περίπτωση (πιο δύσκολα να πεθανεις από CO2, δηλ. από ασφυξία παρά από CO, δηλ. δηλητηρίαση). Ο καλύτερος που έχω βρει είναι ο KIDE 900-0211UK ή KN-COPD-3-UK ο οποίος δουλεύει με ρεύμα, έχει ψηφιακή ένδειξη, peak level memory (για να δεις ιστορικό) και backup με μπαταρία. Ο συναγερμός του χτυπάει ανάλογα με τη συγκέντρωση CO και το χρόνο έκθεσης. Κόστος κάτω από 100 γύρω στα 50 ευρώ (λέω σύντομα να παραγγείλω έναν). Δεν έχω καταλάβει τι παίζεται με την υπόλοιπη Ευρώπη (πιστοποιήσεις και τον βρίσκεις μόνο στη Βρεττανία (έχει πάντως έγκριση τύπου BS EN 50291). Υποψιάζομαι οτι ο Νίκος Μαυροφίδης θα ξέρει κάτι (και) γι αυτό το θέμα.

Κρίμα πάντως για το πρόσφατο δυστύχημα, ποιός ξέρει αν κάποιος ασυνείδητος εγκαταστάτης τις πήρε στο λαιμό του ή αν απλώς οι ηλικιωμένες ιδιοκτήτριες είχαν παραμελήσει τη συντήρηση του λεβητοστασίου.

Δημήτρης

Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Oct 2009
    Θέση
    PIREAUS, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    2
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ Η ΚΑΜΙΝΑΔΑ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ.Η ΚΑΜΙΝΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΥΡΙΜΑΧΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗ.ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΗ ΜΟΝΩΣΗ ΑΠΟ ΠΕΤΡΟΒΑΜΒΑΚΑ ΚΑΙ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΩΣΤΟ .ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΑΡΡΟΗΣ????

Διαχειριστής
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jul 2007
    Θέση
    Thessaloniki, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    3,103
    εάν έχει γίνει σωστή δουλειά, δε θα έχετε πρόβλημα. Και μάλλον έτσι όπως τα περιγράφεις, μια χαρά μου ακούγεται.

Περικλής
    Εάν δεν ξέρεις εσύ, ξέρει κάποιος άλλος...

Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Oct 2009
    Θέση
    PIREAUS, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    2
    Σας ευχαριστώ.καποιος μου ανεφερε οτι υπάρει κίνδυμος ηλεκτροπληξίας.πως μπόρει να συμβεί αυτο?

Διαχειριστής
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jul 2007
    Θέση
    Thessaloniki, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    3,103
    δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος.

Περικλής
    Εάν δεν ξέρεις εσύ, ξέρει κάποιος άλλος...

Μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Oct 2008
    Θέση
    ath, Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    45

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Καλημέρα,χρόνια πολλά και καλή χρονιά.
    Στο κομμάτι (αλουμινένιο σπιράλ) που οδηγούνται τα καυσαέρια από την έξοδο του λέβητα προς την καμινάδα άνοιξε κατά λάθος τρύπα από μαχαίρι. Η τρύπα έχει διαστάσεις μήκος:3 εκ, πλάτος: 0,5-1 χιλιοστ.
    Τι μπορώ να κάνω για να κλέισω την τρύπα, χωρίς βέβαια να αντικαταστήσω το σπιράλ? Σιλικόνη ίσως? μονωτική ταινία?

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα απάντησης