-
Νέο μέλος
Αγορα ηλιακου θερμοσιφωνα
Προκειται να αγορασω εναν ηλιακο θερμοσιφωνα. Για μια 4μελη οικογενεια να επιλεξω 160 ή 200 lit ?
-
Εξέχον μέλος
Πάρε τον μεγάλον, έτσι κι αλλιώς τζάμπα θα ζεσταίνεται το νερό.
Η εξίσωση είναι σωστή γιατί είναι όμορφη. - Dirac
-
Διαχειριστής
Ο μικρός θα σου παρέχει πολυτέλεια, ο μεγάλος χλιδή.
w w w . m o n a c h o s . g r
-
Διαχειριστής
Αν έχεις λέβητα και μπόιλερ μην πάρεις κανένα.
Μην κάνετε την ίδια ερώτηση σε διαφορετικές θεματικές ενότητες. Την ίδια ερώτηση από το "Υδραυλικά Σωληνώσεις" την διέγραψα. Σεβαστείτε τον χρόνο μας.
Φιλικά
http://levitostasia.com
-
Νέο μέλος
-
Super Moderator
Θερμοσίφωνες και @@..
Άσχετο.. Ρώτησα κάποτε έναν υδραυλικό* πώς προσανατολίζει τους καθρέφτες και τί κλίση τους δίνει στις στέγες.. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε?
Προτείνω μπάνιο στην σκάφη με το κατσαρόλι! (..όπως τον παλιό καλό καιρό
)
* Ρε dimi πως να τους λέμε αυτούς γιατί ντρέπομαι κάθε φορά που θέλω να πώ κάτι, να παίρνει η μπάλα ΜΑΣΤΟΡΕΣ σαν κι εσένα..
Το υδρ(οπυρ)αυλικός πως σου φαίνεται?
Τι να λέει..
-
Διαχειριστής
A.S.Diamond βλέπω κέφια έχεις σήμερα
Εύχομαι πάντα έτσι χαρούμενος να είσαι. Τι έγινε κέρδισες το τζόκερ?
Ναι ο προσανατολισμός και η κλήση για τους καθρέφτες είναι μια μεγάλη ιστορία που πρέπει κάποια στιγμή να την αναλήσουμε
Όσο για τους πυραύλους εντάξει γενικό το κακό σε όλα τα επαγγέλματα. Πέστους απλά άσχετους ή αεριτζήδες ή αδιάβαστους ή πέρα βρέχει ή έτσι νάχαμε να λέγαμε ή αδιάφορους για ενημέρωση ή οπισθοδρομικούς ή κονομισιάριδες Το τελευταίο μου φαίνεται πιο καλό μια και αυτοί έχουν τα φράγκα ενώ εγώ αφιερώνω περισσότερο χρόνο στο να γράφω εδώ παρά στο να πιάσω τα εργαλεία μου.
Κοίταξε υπάρχουν άριστοι υδραυλικοί και θεωρητικοί και πρακτικοί ίσως και καλύτεροι από μένα. Απλά δεν έχουν είτε το χρόνο είτε την τρέλλα να γράφουν εδώ ή αλλού
http://levitostasia.com
Δικαιώματα απάντησης