Να είστε καλά.
Άλλαξα το ΔΤ σε Fix και το εβαλα στους 43 βαθμους και ειμαι μια χαρα απο τοτε! Δεν μου το εχει ξαναβγάλει. Δοκίμασα και στο 44 και δουλεψε και εκει μερικες μερες αλλα μια μερα μου ξαναεβγαλε 045 οπότε το άφησα στο 43 και δεν εχω προβλημα. Και πάλι ευχαριστώ πολύ!!!
Να είστε καλά.
"Αυτός που εργάζεται με τα χέρια του είναι εργάτης.Αυτός που εργάζεται με τα χέρια του και το μυαλό του είναι τεχνίτηςΑυτός που εργάζεται με τα χέρια του, το μυαλό του και την καρδιά του είναι καλλιτέχνης."
― St Francis of Assisi
Επανέρχομαι. Μετά από μια βδομάδα χρήσης μου έβγαλε το 045 μια φορά (μάλλον επειδή κάποιος τραβουσρ νερό εκείνη τη στιγμή). Θα ήθελα τώρα να ρωτήσω πως θα μπορούσε να λυθεί τελειώς το πρόβλημα για να έχω και νερό με μεγαλύτερες θερμοκρασιες πχ 50C. Έχει να κάνει καθαρά με το μποιλερ του ηλιακού? Τι αλλά χρειάζεται? Άλλο boiler η κάτι άλλο για να έχουμε και την εναλλακτική για βελτίωση στο μέλλον. Και πάλι ευχαριστώ!
Δυστυχώς δεν μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα εκτός από όσα σας έγραψα παραπάνω και έναν έλεγχο ότι το αισθητήριο θερμοκρασίας είναι σωστά τοποθετημένο (καλό είναι να προστεθεί λίγο διαθερμικό λάδι στο κυάθιο του αισθητηρίου).
Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν έχετε νερό, είναι η λάθος θερμοκρασία που παίρνουμε από το δοχείο λόγω κακής διαστρωμάτωσης και θέσης του αισθητηρίου.
Μπορεί δηλαδή η αντλία να σταματάει στους 42, αλλά όταν το νερό ηρεμήσει και στρωματωθεί στο δοχείο, στο ανώτερο σημείο μπορεί να έχουμε 47, ή 50.
Α η θερμοκρασία των 42oC (και πιθανώς και μέχρι τους 40) είναι αρκετή για να εξυπηρετηθείτε, αφήστε την εκεί.
Το μόνο άλλο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε ξεχωριστό δοχείο για την αντλία (που δεν το προτείνω).
"Αυτός που εργάζεται με τα χέρια του είναι εργάτης.Αυτός που εργάζεται με τα χέρια του και το μυαλό του είναι τεχνίτηςΑυτός που εργάζεται με τα χέρια του, το μυαλό του και την καρδιά του είναι καλλιτέχνης."
― St Francis of Assisi