Δοκίμασε να του κλείσεις λίγο τον αέρα.
Έχω ένα καυστήρα Riello g20. Φέτος άρχισε να κάνει νούμερα μετά από αρκετά χρόνια σωστής λειτουργίας. Ο θερμοστάτης χώρου δίνει σήμα, ο διακόπτης του λέβητα είναι αναμμένος, αλλά ο καυστήρας δεν ξεκινάει. Συνήθως όταν είναι κρύος. Δουλεύει ο ανεμιστήρας αλλά δεν γίνεται ανάφλεξη και τελικά κολλάει (ανάβει το κόκκινο μπουτόν με αποτέλεσμα πρέπει να πάω εγώ να το πατήσω (reset) και τότε αμέσως ξεκινάει και καμιά φορά με 2 προσπάθειες. Έχω φέρει 3 διαφορετικούς καυστηρατζιδες χωρίς αποτέλεσμα! Η δυσλειτουργία συνεχίζει. Καμία ιδέα/βοήθεια?
Δοκίμασε να του κλείσεις λίγο τον αέρα.
Βρείτε έναν καυστηρατζή με άδεια και αναλυτή καυσαερίων, και ζητήστε του να κόψει απόδειξη παροχής υπηρεσιών για τις εργασίες συντήρησης (όποιος έχει άδεια, έχει και μπλοκ αποδείξεων).
Αν δεν λύσει το πρόβλημα, δεν είναι καυστηρατζής , είναι ξεματιάχτρα (που θα ξεσκονίσει τον λέβητα, θα τον σταυρώσει, θα τον ξεματιάσει και θα πάρει τα χρήματα σας), οπότε πάρτε άλλον μέχρι να βρείτε κάποιον που κάνει κάτι παραπάνω από ξεσκόνισμα - ξεμάτιαγμα.
"Αυτός που εργάζεται με τα χέρια του είναι εργάτης.Αυτός που εργάζεται με τα χέρια του και το μυαλό του είναι τεχνίτηςΑυτός που εργάζεται με τα χέρια του, το μυαλό του και την καρδιά του είναι καλλιτέχνης."
― St Francis of Assisi