Το κόστος δεν θα είναι μικρότερο. Εκτός από το μπόιλερ και το κιτ, θέλεις και σωληνώσεις από τους συλλέκτες μέχρι το μπόιλερ. Το ποσό δεν είναι λίγο.
Καλημερα σας,
καινουριος στο φορουμ και ηδη εχω δει/μαθει για πραγματα που δεν γνωριζα ! Εχω το εξης προβλημα ... πριν πολλα χρονια ειχε γινει μια "ιδιαιτερη" κατασκευη σπιτι μου για την τοποθετηση ηλιακου αλλα το μποιλερ του ηλιακου εχει χαλασει και θελει αλλαγη (το υπαρχων ειναι 200l και τριπλης ενεργειας) ... Πρεπει να γινει αλλαγη (θελω να βαλω ενα 160αρι διπλης) αλλα λογω της ιδαιτεροτητας της κατασκευης , το κοστος της τοποθετησης ειναι πολυ μεγαλυτερο απο το κοστος της αγορας του μποιλερ ... οποτε αρχιζω και βλεπω το σεναριο του να μπει το μποιλερ χαμηλα και να τοποθετηθει και ενα "κιτ ηλιακου" ή κατι παρεμφερες για να μπορεσει να βοηθηθει το κυκλωμα μιας και το μποιλερ πλεον θα ειναι χαμηλα και οχι πανω απο τους συλλεκτες. Τι μου προτεινετε ? Ευχαριστω
viber_image_2024-10-29_09-35-34-652 (1).jpg
Το κόστος δεν θα είναι μικρότερο. Εκτός από το μπόιλερ και το κιτ, θέλεις και σωληνώσεις από τους συλλέκτες μέχρι το μπόιλερ. Το ποσό δεν είναι λίγο.
άρα να υποθεσω οτι θα παω με την επιλογη , του να βρω εναν γερανο/παπαγαλακι για να μου παρει το παλιο και να μου φερει το καινουριο μποιλερ και εναν εγκαταστατη-υδραυλικο που να μπορει να κανει την διαδικασια (αυτος μου ειπαν ειναι ο μονος τροπος να γινει η δουλεια μου).