Εμφάνιση αποτελεσμάτων 1 μέχρι 5 από 5

Θέμα: Riello 40N20

Riello 40N20

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Καλημερα σε ολοι την ομαδα. Αν μπορει καποιος να με εξηπηρετηση. Εχω τον καυστηρα riello 40N20. Eχει ανοιξη καποιος την μπρουτζινη τετραγωνη βαλβιδα με τα 4 σωληνακια που συνδεετε στην αντλια πετρελαιου και στην ηλεκτρομαγνητικη, να μου πει αν μεσα στο solenoid υπαρχει πηρακι μικρο που παταει την μπιλια για να ανοιξη η να κλειση το κυκλωμα; Γιατι το ανοιξα για καθαρισμο και τωρα βλεπω μονο μια τρυπα 2 χιλιοστων και εκει παταει το εμβολο τις μαγνητικης. Και κατι αλλο. Οταν ο καυστηρας δουλευει, η μαγνητικη ειναι οπλισμενη; Ευχαριστω.

Συντονιστής
    Ημερομηνία εγγραφής
    May 2011
    Θέση
    kerkyra, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    415
    Ημαγνητική οπλίζει μετά τον χρόνο προαερισμού, για τα υπόλοιπα φωτό. Δεν περιγράφεις σωστά το πρόβλημα.

Παρένθεση Αρχικά δημοσιευμένο από τον alto Εμφάνιση απάντησης
    Ημαγνητική οπλίζει μετά τον χρόνο προαερισμού, για τα υπόλοιπα φωτό. Δεν περιγράφεις σωστά το πρόβλημα.
    Καλημερα. Δεν εχω φωτο, απλα λεω οτι στο σημειο που παταει το εμβολο τις μαγνητικης, εχει μια τρυπα 2 χιλιοστα περιπου, και πισω απο την τρυπα υπαρχει το ελλατηριο με μια μπιλια που σφραγιζη την τρυπα αυτην. Τωρα, δεν ξερω αν μεσα στην τρυπα αυτη μπαινει ενα πηρακι που σπρωχνει την μπιλια για να ανοιξη η να κλειση το κυκλωμα οταν η μαγνητικη οπλιση. Ξερω πως μπορει να ειναι λιγο δυσκολοννοειτο οπως το περιγραφω αλλα καποιος που εχει ανοιξη αυτο το σημειο, θα καταλαβει τι λεω.

Συντονιστής
    Ημερομηνία εγγραφής
    May 2011
    Θέση
    kerkyra, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    415
    Δεν πάει κανένα πυράκι στην τρύπα, συναρμολόγησε την μαγνητική όπως την έλυσες. Τι πρόβλημα σου έκανε που την έλυσες?

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Παρένθεση Αρχικά δημοσιευμένο από τον alto Εμφάνιση απάντησης
    Δεν πάει κανένα πυράκι στην τρύπα, συναρμολόγησε την μαγνητική όπως την έλυσες. Τι πρόβλημα σου έκανε που την έλυσες?
    Καλημερα. Μου ειχε χαλαση το κομπλερ τις αντλιας. Το αλλαξα και βλεπω οτι ενω πρεσσαρη στην εξοδο για την προθερμανση, η πιεση δεν βγαινει απο την προθερμανση και μετα καθολου. ( το φιλτρο ηταν πεντακαθαρο)Ετσι αναγκαστικα να το λυσω να δω για βουλωματα και κλπ, και εκει στο δεσιμο ηταν που δεν ηξερα αν υπηρχε πηρακι στην τρυπα. Εν τελει ειδα οτι στην εξοδο τις προθερμανσης υπαρχει ενα Τ που το 1 σωληνακι παει μπεκ και το αλλο παει στην μαγνητικη. Αυτο το σωληνακι το ελυσα και ειναι εντελως κλειστο. Ειδα οτι αυτο το Τ ειναι βαλβιδα επιστροφης και μαλλον εχει κολληση γι`αυτο εχω πιεση μεχρι τον προθερμαντηρα.

Παρεμφερή θέματα

1. Δυσλειτουργία εκκίνησης καυστήρα riello g20
    από ΑΛΕΞ80 στο φόρουμ Εγκαταστάσεις θέρμανσης.
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταία απάντηση: 15-01-2024, 19:44:08
  2. Καυστήρας Riello G5X
    από xxlwizard στο φόρουμ Εγκαταστάσεις θέρμανσης.
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταία απάντηση: 09-01-2019, 12:03:55
  3. Βοήθεια με εγκατάσταση ασύρματου θερμοστάτη Riello
    από Thanos Theodoridis στο φόρουμ Ηλεκτρολογικά
    Τελευταία απάντηση: 01-12-2014, 21:36:58
  4. Πρόβλημα σε καινούριο καυστήρα Riello RG2D
    από Polter στο φόρουμ Εγκαταστάσεις θέρμανσης.
    Τελευταία απάντηση: 03-12-2012, 00:51:02
  5. ΑΝΤΛΙΑ ΚΑΥΣΤΗΡΑ RIELLO
    από aplica στο φόρουμ Εγκαταστάσεις θέρμανσης.
    Τελευταία απάντηση: 18-12-2007, 13:26:19

Δικαιώματα απάντησης