Από την έναρξη των κρύων και της λειτουργίας του καλοριφέρ και 1-2 μήνες μετά, παρουσιάστηκε στον εξωτερικό τοίχο του σπιτιού στο μπαλκόνι στο σημείο που περνάει η καπνοδόχος του καυστήρα του καλοριφέρ σε όλα τα διαμερίσματα από τον 6ο μέχρι και τον 3ο όροφο υγρασία σε απελπιστικό βαθμό (φαίνεται κάτι σαν χνούδι ή πάγο ή φελιζόλ και ο τοίχος τριγύρω σε ακτίνα 1-2 μέτρα έχει αρχίσει και ξερνάει το χρώμα).
Αυτές είναι οι πρώτες πληροφορίες που έδωσε ο φίλος μας και βάση αυτού το τάμπερ.
Όσο για το άλλο θέμα συμφωνώ ότι υπάρχουν ικανότατοι μαστόροι και ικανότατοι επιστήμονες,αλλά εγώ προτιμώ να παίζω τάβλι και να πίνω φραπέ παρά να αναγκάζομαι να ρίχνω την ποιότητα της δουλειάς μου και να κατασκευάζω εκτρώματα που μεθαύριο θα με κάνουν ρεζίλι.
Γιατί όπως και να το κάνουμε αν το δουμε και απο την πλευρά την οικονομική καλυτερα να κάνω 5 δουλειές σωστές και να <<κονομίσω>> παρά 40 με μιζέρια και να ακούω και τα καντήλια μου απο πάνω γιατί δούλεψα φτηνά.
Γιατί στο τέλος και την δουλειά τους κάνεις και δεν πληρώνεσαι και σε λένε και μ.......α.Προτιμώ λοιπόν να αφήσω την δουλειά και να παίζω τάβλι.
Και ίσως με κανα στοιχηματάκι βγάλω και τους καφέδες!!!!!!
Και για την πιστοποίηση έχω να πώ πως μπορεί κάποτε με το πετρέλαιο να μας <<ξεγελάγανε>> κατά κάποιο τρόπο αλλά τώρα αρχίσαν τα δύσκολα.
Τα κριτήρια βάση των οποίων κράζωτους κατασκευαστές είναι μερικές δεκάδες φύλλα ελένχου με λέβητες που όχι μόνο η σχεδιαση του θαλάμου καύσης τους δεν κάνει για φυσικό αέριο και πιστοποίηση (CE)έχουν μόνο για πετρέλαιο αλλά όποιον απο αυτους δοκίμασα για πλάκα να τους φορτίσω στην ονομαστική ισχύ τους μόνο που δεν μπήκαν σε τροχιά.
Ονομαστική ισχύς λέβητα μεταφράζεται ότι αν ο λέβητας είναι 100KW εγώ για να τα πάρω πρέπει να τον φορτίσω 120KW.(τυχαία νούμερα)
Οταν θα σταματήσουν να μας κοροιδεύουν και να μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες τότε ίσως να πάρουν αυτό που τους αξίζει.
Αλλά όπως λέει και μια παροιμία(νομίζω,δεν είναι σίγουρο)καλύτερα να σου βγεί το μάτι παρά το όνομα.
Πάντα φιλικά,γιατί στο κάτω-κάτω δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα(εκτός απο κανά κατσικάκι) την προσωπική μας άποψη καταθέτουμε,[8D]

Απάντηση σε αυτήν την απάντηση
τους κατασκευαστές είναι μερικές δεκάδες φύλλα ελένχου με λέβητες που όχι μόνο η σχεδιαση του θαλάμου καύσης τους δεν κάνει για φυσικό αέριο και πιστοποίηση (CE)έχουν μόνο για πετρέλαιο αλλά όποιον απο αυτους δοκίμασα για πλάκα να τους φορτίσω στην ονομαστική ισχύ τους μόνο που δεν μπήκαν σε τροχιά.