-
Νέο μέλος
Θεση βανών αυτονομης θερμανσης στη βεράντα
Χαιρετε,
Αυτην την περιοδο ειμαι διαχειριστρια σε συνολο 6 διαμερισματων και εχουμε το εξης προβλημα:
Οταν μας παραδοθηκε η πολυκατοικια απο τον κατασκευαστη, τα 6 κουβουκλια της αυτονομης θερμανσης (εκει δηλαδη οπου βρισκοναι οι βανες της αυτονομης θέρμανσης) αντι να εχουν εγκατασταθει στο κλιμακοστασιο, βρισκονταν στις βεραντες των διαμερισματων.
Επειδη, λογω πολυ αυξημενων κοινοχρηστων που κληθηκαν να πληρωσουν καποιοι ενοικοι, υπηρχε η υποψια οτι καποιος ειχε "πειραξει" τη βανα του διαμερισματος του με αποτελεσμα να ζεσταινεται χωρις να γραφει το ρολοι του, αποφασισαμε να σφραγισουμε τις βανες μας. Ενας εξ ημών ομως δεν τηρησε τη συμφωνια, με το να μην ανοιξει την πορτα του διαμερσματος του να μπει ο τεχνικος.
Η κατασταση που επικρατει μεταξυ ενοικων, οπως φανταζεστε, είναι εκρηκτική. Υπάρχει καποιο συστημα που θα μπορουσαμε να τοποθετησουμε στον πινακα της αυτονομιας που θα εξασφαλιζει οτι αυτο που γράφει ο μετρητης του καθενος ενοικου, αντιπροσωπευει αυτο που καταναλωσε? Επειδή απο νομικης απόψεως μονο στα δικαστήρια θα μπορούσε να λυθει το θεμα, δεδομενου οτι το σπίτι του καθενός δε μπορει να παραβιαστει, η μονη λύση που απομένει, αν δε μου προτεινετε εσεις κατι, ειναι η κεντρική θέρμανση (με τα μειονεκτηματα βεβαια που ξερουμε οτι εχει).
Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας. Θα μου ηταν ιδιαιτερα ευχαριστο, το να λάβω συντομα απαντηση σας.
-
Super Moderator
Είναι απλό, θα μαζευτείτε οι υπόλοιποι συνιδιοκτήτες, θα τσοντάρετε όλοι και θα στείλετε του εν λόγω κυρίου ένα εξώδικο.. Βάσει του οποίου, αν δεν κάνω λάθος, θα κληθεί μέσα σε 20 ημέρες να απολογηθεί μέσω δικηγόρου για τον λόγο που δεν συμμορφώνεται με την απόφαση των υπολοιπών συνιδιοκτητών (το λεγόμενο 51% των ψήφων βάσει του πίνακα χιλιοστών). Από την στιγμή που μόνο αυτός έχει πρόσβαση στην ηλεκτροβάνα του διαμερίσματός του δεν νομίζω πως έχετε άλλα περιθώρια.. Σας λέω το εξής απλό, έστω ότι ανακαλύψετε οι υπόλοιποι με αρκετό κόπο κι επιμονή (κατασκοπεία θα έλεγα καλλίτερα π.χ. μια παγωμένη μέρα που θα βρίσκονται όλοι στο εν λόγω διαμέρισμα να παρατηρήσετε την "κίνηση" του ωρομετρητή του κ.λ.π.) ότι έχει πειράξει την ηλεκτροβάνα του.. εε καί; Πάλι δικαστικώς δεν θα κινηθήτε; Είτε επειδή θα του ζητήσετε τα ρέστα για τις προηγούμενες δαπάνες είτε επειδή θα τον έχετε πλακώσει! Γιατί να χάνετε χρόνο; 
Τι να λέει..
-
Εξέχον μέλος
Αυτός που δεν συνεργάζεται και δεν ανοίγει την πόρτα, τι επάγγελμα κάνει; Δεν πιστεύω να είναι κι αυτός οδηγός βυτιοφόρου!!!
Η εξίσωση είναι σωστή γιατί είναι όμορφη. - Dirac
-
Μέλος
Θα μας κακοχαρακτηρίουν οι οδηγοί βυτιοφόρων..
Πάντως το καλύτερο είναι με απόφαση της γενικής συνέλευσης .
(το ξύλο ποτέ δεν έκανε καλό σε κανέναν [B)])
-
Νέο μέλος
-
Εξέχον μέλος
Όχι παιδιά, μη βαράτε, ειρήνη υμίν!!!
http://www.monachos.gr/forum/topic.asp?TOPIC_ID=683
Εξάλλου εγώ μια ερώτηση έκανα (και απάντηση δεν πήρα...)
Η εξίσωση είναι σωστή γιατί είναι όμορφη. - Dirac
Δικαιώματα απάντησης