Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων 1 μέχρι 10 από 25

Θέμα: Αμοιβή Ηλεκτρολόγου

Αμοιβή Ηλεκτρολόγου

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Γειά σας και χαρά σας .Χτίζω ένα σπίτι 108 τετραγωνικά .Τρία υπνοδωμάτια χωλ δύο μπάνια μκρό και μεγάλο , σαλόνι -καθιστικό , κουζίνα και λεβητοστάσιο στην πυλωτή. Ήδη προυπάρχει ένας όροφος και χτίζω δεύτερο .Για την εγκατάσταση ( μιλάμε μόνο για τον δεύτερο όροφο και το λεβητοστάσιο )και μόνο πίνακες σπιτιού καλώδια πίνακας στο λεβητοστάσιο κ.λ.π μου ζήτησε 2500 e . Τα κρίνετε ότι είναι πολλά γιατί εμένα μου φάνηκαν υπερβολικά (φυσικά μου είπε ότι θα βάλει τα καλύτερα υλικά και λοιπά ).

Εξέχον μέλος ziko's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    Mar 2003
    Θέση
    Αθήνα, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Μηχανολόγος Μηχανικός
    Απαντήσεις
    917
    Προσωπικά αυτό που θα σου προτείνω είναι να πάρεις τουλάχιστον 3 με 4 προσφορές αναλυτικές (υλικά και εργασία ξεχωριστά), όπου κάθε ένας να αναφέρει αναλυτικά τι υλικά θα χρησιμοποιήσει. Μόνο έτσι γίνεται σύγκριση προσφορών.

Έχω δώσει το σπίτι σε πολιτικό μηχανικό αυτεπιστασία αν κάτι λέει αυτό .Αυτό που θα ήθελα να σε ρωτήσω ειναι βρίσκεις το ποσό λογικό για μια συνηθισμένη εγκατάσταση με καλά υλικά κ.λ.π ?
    quote:Originally posted by ziko

Προσωπικά αυτό που θα σου προτείνω είναι να πάρεις τουλάχιστον 3 με 4 προσφορές αναλυτικές (υλικά και εργασία ξεχωριστά), όπου κάθε ένας να αναφέρει αναλυτικά τι υλικά θα χρησιμοποιήσει. Μόνο έτσι γίνεται σύγκριση προσφορών.

Διαχειριστής dimis's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jan 2002
    Θέση
    Δήμος Βόλβης Ν. Θεσσαλονίκης
    Ιδιότητα:
    Υδραυλικός
    Απαντήσεις
    1,200
    polath νομίζω ότι κάπου εδώ μέσα λες ότι έχεις εμπιστοσύνη στην τιμιότητα του μηχανικόυ σου. Μ αυτά που γράφεις εδώ δείχνεις το αντίθετο. Δεν ξέρω από τιμές ηλεκτρολόγου αλλά θα σου έδινα μια συμβουλή. Πες τον μηχανικό σου να σου κάνει μελέτες εφαρμογής και από κει και πέρα μόνος σου πλεον κάνε αυτό που λέει ο ziko σε όλες τις φάσεις των εργασιών.
    http://levitostasia.com

Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jan 2006
    Θέση
    ATHENS, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    28
    Εμενα για την ιδια δουλεια σε σπιτι 100 τετραγωνικα , μονοκατοικια , με 3 κραβατοκαμαρες ηλεκτρικη εγκατασταση εξ αρχης λογο ανακατασκευης, μου ζητησε 1500ε.
    Η τιμη βεβαια ειναι για επαρχια που οι τιμες ειναι σημαντικα φθηνοτερες, στην Αθηνα βαρανε στο κεφαλι...

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Oct 2005
    Θέση
    Nikea, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    2,979
    Παιδιά ακούστε τι λέει ο Ziko. Δεν είναι δυνατόν να συγκρίνουμε προσφορές με τα τετραγωνικά. Κάποιος από τους κατασκευαστές θα αδικηθεί...

Μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Feb 2006
    Θέση
    athens, , .
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    36
    Η τιμη παει 2000-2500 ο οροφος.5 πριζες ανα δωματιο και καλωδιωδη συναγερμου+δορυφορικη

Μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Feb 2006
    Θέση
    athens, , .
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    36
    Akoma η οικοδομη ειναι γεματο λαμογια

Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Mar 2006
    Θέση
    veroia, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    11
    sini8os oi hlektrologoi pernoune kata apokopi megala erga opos tuxenei na perno k ego.
    twra oso gia ta 2000-2500 xiliarika pou se zitise pisteyo den eine akrivo.skepsou oti sunaderfos apo veroia gia mia monokatikoia pire 4 xaliarika.ara min milas ka8olou eise ok
    Mas Aresei Pou Eimaste Ellhnes

Διαχειριστής dimis's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jan 2002
    Θέση
    Δήμος Βόλβης Ν. Θεσσαλονίκης
    Ιδιότητα:
    Υδραυλικός
    Απαντήσεις
    1,200

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Για σιγά ρεσί kourkos
    Μήπως θα πρέπει να πάμε σε κανένα συμβολαιογράφο και να γράψουμε το σπίτι μας εξ αδιαιρέτου με τον ηλεκτρολόγο εγκαταστάτη? Μην τρελαθούμε τελείως δηλαδή. Τι θα περάσει? Χρυσά καλώδια? Μια μπρίζα ξέρω ότι κοστίζει σύνολο 20 Ευρώ. Πέντε μπρίζες λέει ό άλλος σε ένα δωμάτιο (υπεβολή αλλά θα το δεχτώ) σύνολο 100 Ευρώ ανά δωμάτιο Πέντε δωμάτια σύνολο 500 Ευρώ. Τα υπόλοιπα 3500 ή 2000 που τα κολλάς?
    http://levitostasia.com

Δικαιώματα απάντησης