Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων 11 μέχρι 15 από 15

Θέμα: Μελέτη ή όχι ?

Διαχειριστής dimis's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jan 2002
    Θέση
    Δήμος Βόλβης Ν. Θεσσαλονίκης
    Ιδιότητα:
    Υδραυλικός
    Απαντήσεις
    1,200

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

polath εδώ δεν υπάρχει κόντρα. Όλοι σ αυτό το φόρουμ συμφωνούμε ότι πρέπει να υπάρχει μελέτη εφαρμογής από μηχανικό την οποία θα πρέπει να εφαρμόζει ο υδραυλικός και τα άλλα συνεργεία. Εντάξει το 10% το συνάντησα και αλλού. Νομίζω ότι σχεδόν πάντα τόσο παίρνουν.

Τώρα A.S.Diamond για τις προσφορές άστο καλύτερα γιατί θα εκτεθούν πολλοί.
    http://levitostasia.com

Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Mar 2006
    Θέση
    , , .
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    14
    dimi , τέτοια να μου λες να χαίρομαι , τον δικό μου τον έχω και τυφλή εμπιστοσύνη γιατί έχει όνομα τίμιου στην πιάτσα.Αλλά αυτό που είπε οτι άσε δεν χρειάζεται μελέτη θα τα κάνει όλα ο υδραυλικός δεν μου άρεσε και με προβλημάτισε . Τέλος πάντων αρκετά σας έπρηξα . Ευχαριστώ πολύ οι γνώμες σας ήταν πολύτιμες.
    quote:Originally posted by dimis

polath εδώ δεν υπάρχει κόντρα. Όλοι σ αυτό το φόρουμ συμφωνούμε ότι πρέπει να υπάρχει μελέτη εφαρμογής από μηχανικό την οποία θα πρέπει να εφαρμόζει ο υδραυλικός και τα άλλα συνεργεία. Εντάξει το 10% το συνάντησα και αλλού. Νομίζω ότι σχεδόν πάντα τόσο παίρνουν.

Σόρυ για το pirgos89 μπήκα απο τον υπολογιστή του συναδέλφου
    quote:Originally posted by dimis

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Oct 2005
    Θέση
    Nikea, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    2,979
    Δεν νομίζω πως υπάρχει κόντρα γενικά μεταξύ υδραυλικών και μηχανικών, αλλά απλώς προσπαθούμε να τονίσουμε πως όλοι σε μια σωστή κατασκευή πρέπει να έχουν το ρόλο που τους αρμόζει. Διαφωνώ με τον υδραυλικό που κάνει μια εμπειρική μελέτη "στου κασίδη το κεφάλι", αλλά επίσης διαφωνώ και με τον μηχανικό που δεν ακούει τη γνώμη του τεχνίτη για τίποτα και επιμένει στη δική του, θεωρώντας πως το πολυτεχνείο τον έκανε πρωθυπουργό. Πρέπει να υπάρχει σωστή συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών που είναι ΕΞΙΣΟΥ σημαντικές σε μια κατασκευή.

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Βρίσκω την άποψη σου πολύ σωστή .
    quote:Originally posted by dipoli

Δεν νομίζω πως υπάρχει κόντρα γενικά μεταξύ υδραυλικών και μηχανικών, αλλά απλώς προσπαθούμε να τονίσουμε πως όλοι σε μια σωστή κατασκευή πρέπει να έχουν το ρόλο που τους αρμόζει. Διαφωνώ με τον υδραυλικό που κάνει μια εμπειρική μελέτη "στου κασίδη το κεφάλι", αλλά επίσης διαφωνώ και με τον μηχανικό που δεν ακούει τη γνώμη του τεχνίτη για τίποτα και επιμένει στη δική του, θεωρώντας πως το πολυτεχνείο τον έκανε πρωθυπουργό. Πρέπει να υπάρχει σωστή συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών που είναι ΕΞΙΣΟΥ σημαντικές σε μια κατασκευή.

Δικαιώματα απάντησης