Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 4567 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων 51 μέχρι 60 από 67

Θέμα: Σύνδεση ηλιακού με επίτοιχο λέβητα αερίου

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Για Αθήνα δε ξέρω. Στη Θεσσαλονίκη υπάρχει το σύστημα έτοιμο και ξέρω ποιος το φέρνει. Έχει εκατό και κάτι ευρώ, δε θυμάμαι ακριβώς, όμως μπορώ να μάθω. Δε μου φαίνεται πολύ ακριβό, εάν σκέπτεσαι ότι μια τρίοδη μίξεως κάνει 40-50 ευρώ.

Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Nov 2008
    Θέση
    komotini, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    8
    παιδια,διαβασα με πολυ προσοχη ολο το θεμα και με ενδιαφερει μια λυση του τυπου που προτεινει ο Ιταλος της RADIANT.Υπαρχει τιμη απο αυτο το εξαρτημα και καταστημα στη Σαλονικη που το πουλα ?.Εχω βρει μονο ενα αντιστοιχο της JUNKERS,ονομαζεται 'Solar kit' και κοστιζει απο 220€ εως 310€ αναλογως τον προμηθευτη.Φανταζομαι οτι και τα δυο μπορουν να συνδεθουν σε οποιοδηποτε επιτοιχειο λεβητα αεριου,σωστα?.Παρακαλω βοηθειστε εχω ηλιακο 200λ. και λεβητα Vaillant υγραεριου 28Kw.Υπαρχει περιπτωση να μπει στο 'κολπο ' και τριτη πηγη ζεστου νερου χρησης(υπαρχει τζακι που λειτουργει με pellets ή ξυλα και εχει ξεχωριστη σερπαντινα για ζεστο νερο χρησης).Το τζακι ζεσταινει το σπιτι μου (200τ.μ.) και το υγραεριο υπαρχει μονο σαν λυση εκτακτης αναγκης(ακριβηνε πολυ το ατιμο).

Μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Nov 2008
    Θέση
    chania, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    50

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον πλαστικό αισθητήρα ροής. όλοι οι νέοι επιτοιχιοι λέβητες δέχονται απευθείας το ζεστό νερό των ηλιακών. Οι παλαιότεροι δεν μπορούσαν να το κάνουν διότι έπαιρναν εντολή όχι θερμοστατική αλλά από τον αισθητήρα ροής.
    Από εκεί και περά είναι στην κρίση του καθενός αν χρησιμοποιήσει η όχι τριάδες βαλβίδες. Το ίδιο θα μπορούσαμε να κάνουμε και στα απλά ηλιακά όπου ποτέ κανένας δεν χρησιμοποιεί τριοδη μίξεως.
    Πολύ σωστή η λύση που παραθέτει ο dimitriosh.παραθετω και εγώ την λύση της calleffi.

Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε όλο το αρχείο pdf.

http://www.caleffi.it/caleffi/it_IT/....jsp/index.sdo

Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Nov 2008
    Θέση
    komotini, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    8
    σας παρακαλω θα ηθελα περισσοτερα στοιχεια για τις δυο ιταλικες λυσεις(ποιος τις εμπορευεται και ποσο κανουν ?)Απο οτι καταλαβαινω βλεποντας τες πιστευω οτι με βολευουν περισσοτερο απο τη λυση της Junkers.
    ευχαριστω

Μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Nov 2008
    Θέση
    chania, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    50
    Από ότι είδα στο site δεν έχει αντιπρόσωπο στην Ελλάδα όμως έχω δει σε μαγαζιά υδραυλικά διάφορα εξαρτήματα της εταιρίας.
    Online δεν μπορείτε να παραγγείλετε αν θέλετε? νομίζω ότι μπορείτε

Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Nov 2008
    Θέση
    komotini, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    8
    παιδια ψαχνοντας κατι αλλο βρηκα σε γερμανικο σαιτ το παρακατω υλικο(σουηδικο) με 59€ και ειναι οτι χρειαζεται για να φτιαξουμε το κυκλωματακι αυτο για τα ζεστα νερα
    αυτη ειναι η διευθυνση:
    http://www.meine-technikecke.de/prod...16cd0efe956485
    το μαγαζι εχει και θερμ.βανα για εξοδο 61βαθμ.κελσιου και πολλα αλλα
    και οι τιμες του ειναι παρα πολυ καλες νομιζω.
    Υπαρχουν πολλες εταιρειες και κατα Πολωνια και Σκανδιναβια μερια που βγαζουν τετοια εξερτηματα σε πολυ καλες τιμες(ολοι αυτοι εχουν μακρα παραδοση σε λεβητες βιομαζας και θερμικα ηλιακα)
    μολις βρω χρονο θα το ψαξω περισσοτερο και για αλλες μαρκες και θα παραγγειλω(αυτα τα κ@λογερμανικα ειναι που μου την δινουν)

Συντονιστής
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jul 2007
    Θέση
    chania, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    206
    βρε φιλοι μου, που θα βρω στην ελλαδα αυτο το κιτ αναμιξης, ή τουλαχιστον κατι παραπλήσιο απο αλλη εταιρεια?

mechanical tirbouson

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jul 2007
    Θέση
    Athens
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    4,175

Συντονιστής
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jul 2007
    Θέση
    chania, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    206
    ευχαριστω γρηγορη φαινεται καλο, θα επικοινωνησω, ελπίζω να μην ειναι πολυ ακριβο...

mechanical tirbouson

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jul 2007
    Θέση
    Athens
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    4,175

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Δεν είναι....