-
Νέο μέλος
Στατιστικά Θέρμανσης / Κοινοχρήστων
Καλημέρα και συγχαρητήρια για το forum. Ποτέ δε φανταζόμουν τον εαυτό μου να δαπανά τόσο χρόχο σε ένα τέτοιο site. Η βοήθειά σας είναι πολύτιμη!
Είμαι διαχειριστής και προσπαθώ να εξηγήσω μερικά πράγματα και πειραματίζομαι φτιάχνοντας δείκες όπως ο παρακάτω
Αναλωθέντα Λίτρα / Συνολικές Ώρες
Τι εξήγηση θα έδινε κανείς αν π.χ. τον Δεκέμβριο ήταν 2,5 - τον Ιανουάριο 2,8 - τον Φεβρουάριο 3,0 κ.ο.κ
Έχει να κάνει με το αν συμπέφτουν οι ώρες που χρησιμοποιείται ο καυστήρας από τους ένοικους, θα μπορούσε κάοιου η χρήση (με κάποιο έξυπνο τρόπο) να μη καταγράφεται ή οτιδήποτε άλλο?
Ευχαριστώ και πάλι
-
Super Moderator
Επειδή δέν κατάλαβα τί ακριβώς ψάχνεις και μάλλον η απάντηση θα είναι πολλύ γενική και αόριστη για ρίξε καμιά πληροφορία παραπάνω!!!!!
-
Εξέχον μέλος
Βάλτε θερμιδομέτρηση να γλυτώσετε κι εσείς, κι εμείς!!!
=================================================
Η εξίσωση είναι σωστή γιατί είναι όμορφη. - Dirac
-
Νέο μέλος
Φίλε burnerman,
To ερώτημα παραμένει αν υπάρχει κάποια(ες) εξήγηση(σεις). Το "μη περιμένεις να σου πεί τίποτα ο δείκτης σου" είναι μια απάντηση δεκτή. Είμαι άσχετος με το αντικείμενο.
Δεν ήθελα να προκαταλάβω τις απαντήσεις, αλλά επειδή ρωτάς, η απορία μου συνδέεται με τις "πληροφορίες" για πειραγμένες ηλεκτροβάνες.
Ευχαριστώ για την ποσοχή όλων
-
Super Moderator
Η λύση είναι μία.
Βάλτε θερμιδομέτρηση να γλυτώσετε κι εσείς, κι εμείς!!!
[u]by andronoglou
Αλλη λύση, λουκετάκια παντού!!!!!!!!!!!!!!
Άρε κονόμες τα χρώματα-σιδηρικά!!!!!!!!!!
-
Νέο μέλος
Το διαβάζω συνεχώς στο forum για θερμοδομέτρηση! Συμφωνώ και θα το φέρω στη Γ.Σ. σύντομα. Αλλά ξέρετε απο Γενικές Συνελεύσεις....!
Παρόλα αυτά θα ήθελα να ξέρω τι κόστος η θερμιδομέτρηση συνεπάγεται, έτσι σαν τάξη μεγέθους.
Μπορείτε να μου στείλετε e-mail (για λόγους δεοντολογίας)
Το κτίριο έχει 5 ορόφους / 10 διαμερίσματα
Είναι 12 ετών, και κάθε όροφος έχει 1 διαμ. 107τμ και 1 διαμ. 82τμ
Μήπως όμως είναι άχρηστη η θερμιδομέτρηση αν τελικά τους πείσω για φυσικό αέριο (ή δεν επηρρεάζει το ένα το άλλο)
Ευχαριστώ
-
Super Moderator
Στην περίπτωση του φυσικού αερίου το μόνο που αλλάζει είναι ότι πλέον αντί να σας κλέβει ο πετρελαιάς θα σας <<κλέβει>> η Ε.Π.Α.
Χιούμορ που το έχω,ε;
Τα κοινόχρηστα και η κατανομή δαπανών δεν αλλάζει σε τίποτα.
Εκτός και αν βάλετε όλοι επίτοιχα.
-
Νέο μέλος
"Αλλη λύση, λουκετάκια παντού!!!!!!!!!!!!!!"
Μήπως θα μπορούσατε να δώσετε κάποιες περαιτέρω πληροφορίες επ'αυτού κ. burnerman???
Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον, αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ την πιθανή θέση του λουκέτου!!
Ευχαριστώ πολύ
)
Δεν πάμε να ρίξουμε αυτούς που μας γκρέμισαν. Πάμε να τους δείξουμε πως δεν πέσαμε!
-
Super Moderator
Λουκετάκια στους πίνακες που βρίσκονται οι πίνακες διανομής και οι ηλεκροβάννες της θέρμανσης.
Συνήθως βρίσκονται σε κοινόχρηστο χώρο στο κλιμακοστάσιο του κάθε ορόφου.
Επίσης λουκετάκι και στον πίνακα αυτονομίας στην περίπτωση που δεν κλειδώνει γιατί ακόμα και εκεί βάζουν το χεράκι τους μερικοί.
Το λεβητοστάσιο καλό είναι να είναι κλειδωμένο,αλλά βάσει νόμου το κλειδί πρέπει να βρίσκεται σε προσιτό σημείο για περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης.
Τα κλειδιά απο τα λουκετάκια τα κρατάει ο διαχ.
Αν δέν είναι τίποτα απο τα παραπάνω εφικτό τότε.............
.......μόνη λύση η θερμιδομέτρηση.Αν και απο την αρχή αυτό έπρεπε να είχε γίνει.
http://www.levitostasia.com/aftonomia2/2.htm
Δικαιώματα απάντησης