Εμφάνιση αποτελεσμάτων 1 μέχρι 3 από 3

Θέμα: admin,moderators,members

Super Moderator
    Ημερομηνία εγγραφής
    Mar 2006
    Θέση
    , , .
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    528

admin,moderators,members

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Πρός,
    admin,moderators,members
    Διαβάζοντας κάποια post που έκανα προσφάτως διαπίστωσα ότι σε κάποια ήμουν λάθος,όχι τόσο ώς προς την σκέψη αλλά ώς προς την διατύπωση και την επιθετικότητα.Μέσα απο εδώ,θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη άν έκανα κατάχρηση της φιλοξενίας του forum και να είστε σίγουροι ότι δεν θα επαναληφθεί κάτι παρόμοιο.Κάποια απο τα post έγιναν delete και κάποια άλλα τα συμμόρφωσα έτσι ώστε να μην είναι προσβλητικά ώς προς τα μέλη που τα διαβάζουν αλλά και ώς προς άτομα που ίσως αγνοούν αυτό τον σχολιασμό μου.
    Συγχαίρω την όλη προσπάθεια που γίνεται απο εδώ και θα συνεχίσω να συμμετέχω και να postάρω όπου μπορώ, αυτή την φορά <<cool-headed>>
    Ευχαριστώ,
    burnerman
    :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::
    Don\'t try to bribe me.You can\'t afford my rates!

Super Moderator
    Ημερομηνία εγγραφής
    Mar 2006
    Θέση
    , , .
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    528
    Με αφορμή ενός ερωτήματος που μου τέθηκε,έχω να συμπληρώσω ότι ΟΧΙ δεν μου έβαλε κανένας <<χέρι>>.Απλώς όταν κάθησα και διάβασα κάποια σχολιά μου,αν ήμουνα στην θέση των άλλων ίσως και να με έδερνα(που λέει ο λόγος)!!!!!!!!

Διαχειριστής dimis's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jan 2002
    Θέση
    Δήμος Βόλβης Ν. Θεσσαλονίκης
    Ιδιότητα:
    Υδραυλικός
    Απαντήσεις
    1,200

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Εγώ πάντως δεν σε βρίσκω καθόλου επιθετικό όπως λές. Αντίθετα θα σε χαρακτήριζα άνθρωπο με μεγάλη αίσθηση του χιούμορ, χαρούμενο και πάντα ευδιάθετο.
    Το είπαμε και άλλη φορά. Η απρόσωπη επικοινωνία πολλές φορές παρεξηγήται και θα πρέπει να έχεις μεγάλη πείρα και να έχεις ανταλλάξει πολλά μηνύματα μέσω internet για να καταλάβεις την διάθεση του άλλου χωρίς αυτό να είναι απόλυτο.
    Συνέχισε την προσφορά σου χαρίζοντας μας την γνώση σου και μην κολλάς πουθενά.
    http://levitostasia.com

Δικαιώματα απάντησης