Φίλε vagelisp0 για κάνε μια πράξη..
55 τ.μ x 3,00 μ. x 50 kcal/ κ.μ. = ........ kcal (θερμίδες)
Γελάω εκ' των προτέρων
Σοβαρά τώρα, το αν απαιτείται ή όχι μελέτη έχει συζητηθεί εκτενώς στο forum και καλό θα είναι να μην ξύνουμε παλιές πληγές. Εάν διάβασες καλά κάποια πράγματα στο forum, θα κατάλαβες (ελπίζω) πως το πρόβλημα είναι ο επαγγελματισμός και η συνείδηση αυτού που καλούμε να μας κάνει μία δουλειά. Τί να την κάνεις την μελέτη αμά την πάρει ο υδραυλικός και την κοιτάει ανάποδα (άν την κοιτάζει σωστά βεβαιώσου ότι ξέρει να διαβάζει!). Όχι δεν είμαι τόσο αυστηρός αλλά ρε γαμώτο με αυτά που έχουν δεί τα μάτια μου την προηγούμενη εβδομάδα δεν ξέρω τί να πώ πιά! Λοιπόν για να τελειώνουμε! Δυστυχώς το πρόβλημα τελικά δεν είναι τόσο η μελέτη όσο η εγκατάσταση. Το να υπολογίσεις κουτσά στραβά τις απώλειες δεν είναι πιά και τόσο σημαντικό όσο οι τροποποιήσεις και παρεκκλίσεις που γίνονται στην κατασκευή (και τινάζουν θέλοντας και μή την μελέτη), όπου εκεί τελικά είναι η "μαγκιά" του μάστορα και του μελετητή μηχανολόγου (στο να έχει επαφή και να τις προβλέψει!). Για' μένα όλοι φταίνε γι' αυτή την κατάντια..
Φίλε μου, είμαι μηχανολόγος, σου κάνω μια μελέτη, γυρνάω την πλάτη μου και στο καπάκι "συνομωτείς" μαζί με τον υδραυλικό για το πού θα βάλετε τελικά τα σώματα και στο τέλος τρώω και μούτζα! Κι έστω σωστά να μπούν τα σώματα, άν όμως πάρεις μπαχατέλες γιατί είναι του μπατζανάκη του υδραυλικού σε καλή τίμη κι εσύ θέλεις λεφτά για τζακούζι; Επιτέλους λίγη σοβαρότητα απ' όλους!
Ξέρεις πιά είναι η μαγκιά; Θέλεις υδραυλικό; Μάλιστα! Έλα εδώ κύριε, δείξε μου την άδειά σου! Εσύ θα μου υπογράψεις μετά για ότι κωλόχαρτο χρειαστώ κι όχι κάποιος συνεργάτης (παλιός μάστορας)! Τί δουλειές έχεις κάνει; Για πάμε να δούμε; Συνεργάζεσαι με κάποιο Μηχανολόγο; Όχι; Τι να τον κάνουμε; Επόμενος!!! Εσύ συνεργάζεσαι; Για δώσε μου και το τηλέφωνό του γιατί έχω κάποια πράγματα στο μυαλό που θέλω να τον ρωτήσω; Ναι; Ο μηχανολόγος; Μπλα μπλα ..θέλετε κάτι για την μελέτη; Μόνο τα σχέδια να δώσω στον υδραυλικό; Επόμενος!!! Αφού ρε μάγκα έχει αλλάξει το σπίτι! Ξέρεις από τα σχέδια που έχει πρίζες ή πως θέλει να βάλει η κυρά τα έπιπλα; Ποιός είσαι, ο Μαϊκ Λαμάρ; Και μην διανοηθείς και δεν πατήσεις όταν θα "στρώνει" ο υδραυλικός σου ή θα "ανάβει" ο καυστηρατζής σου! Φράγκο δεν έχει!
ΤΑ' ΧΩ ΠΑΡΕΙ!!! [}][}
][}
]
(sorry ρε φιλαράκι αλλά πλάκα - πλάκα σκέψου τα παραπάνω.. έγινε κάτι απ' όλα αυτά;)
Τι να λέει..

Απάντηση σε αυτήν την απάντηση
][}
)