ΠΟΤΕ ΛΑΔΩΜΑ!! Να το μάθεις απο τώρα που είσαι νέος. Εγώ προσωπικά δεν έχω δώσει ποτέ τίποτα και κάνω τις δουλειές μου μια χαρά. Πρόσεξε πολύ.
ΠΟΤΕ ΛΑΔΩΜΑ!! Να το μάθεις απο τώρα που είσαι νέος. Εγώ προσωπικά δεν έχω δώσει ποτέ τίποτα και κάνω τις δουλειές μου μια χαρά. Πρόσεξε πολύ.
αστειευομουν!
Προτιμω να κοπω σε μια πολεοδομια και να μαθω 3 πραγματα, παρα να περασω λαδωνοντας και να μεινω οπως ειμαι τωρα!
παρεπιπτοντως, τα περισσοτερα τα εχω μαθει απο τον μηχανολογο της πολεοδομιας περισσου. (αυτον που οταν σου μιλαει κλεινει τα ματια και κοιταζει το ταβανι). Παντα σου δινει μια πληρως τεκμηριωμενη αποψη και παντα ειναι προθυμος να σε βοηθησει λυνοντας σου τις αποριες, εαν διακρινει προσπαθεια απο μερους σου.
καλη δυναμη σε ολους /ολες
Ακριβώς ετσι μαθαίνεις. Είναι ο δύσκολος αλλα ο πιό αξιοπρεπής τρόπος!
Ο τύπος είναι δάσκαλος!!! Να τον σέβεσαι!!! (his master's voice)quote:Originally posted by mixanologos
αστειευομουν!
Προτιμω να κοπω σε μια πολεοδομια και να μαθω 3 πραγματα, παρα να περασω λαδωνοντας και να μεινω οπως ειμαι τωρα!
παρεπιπτοντως, τα περισσοτερα τα εχω μαθει απο τον [u]μηχανολογο της πολεοδομιας περισσου. (αυτον που οταν σου μιλαει κλεινει τα ματια και κοιταζει το ταβανι). Παντα σου δινει μια πληρως τεκμηριωμενη αποψη και παντα ειναι προθυμος να σε βοηθησει λυνοντας σου τις αποριες, εαν διακρινει προσπαθεια απο μερους σου.
καλη δυναμη σε ολους /ολες
Τι να λέει..
Μιας και το έφερε η κουβέντα, ο συγκεκριμένος τι λύση προτείνει αντί για θερμοσίφωνες αερίου+καμινάδες για ζεστό νερό?
Προσωπικά δεν μου έχει τύχει να του πάω κάτι αντίστοιχο (με πάνω απο μία ιδιοκτησία) μιας και είχα ελάχιστες υποθέσεις στην εν λόγω πολεοδομία και οι περισσότερες πριν την εφαρμογή του ΦΕΚ 963 Β΄.
Μαντεύω πως θα απαιτήσει συσκευή αερίου κι όχι boiler, εφόσον εφαρμόζει την νομοθεσία ακριβώς! (πράγμα που πολλούς συναδέλφους προβληματίζει - άδικα όμως [}])
Πάντως θα μ' ενδιέφερε κι εμένα αν κάποιος συνάδελφος έχει κάποια πληροφορία για το πως αντιμετωπίζει τις εν λόγω υποθέσεις (εγκυκλοπαιδικά).
Υ.Σ. Το όνομά του είναι Ανδρέας και είναι από τους ελάχιστους που σέβομαι κι εκτιμώ απεριόριστα σε αυτό τον χώρο. Σωστό παράδειγμα μηχανικού και σεμνότητας.
Τι να λέει..
Ειναι τετράδιο <<Μελέτες πυρασφάλειας>> πολύ πρακτικό και οικονομικό (15€)
ο συγκεκριμενος θελει 2 λεβητες. εναν για ζεστο νερο και εναν για θερμανση!δεν δεχεται μποιλερς!
Μια μερα ειχα παει να τον ρωτησω για μια μελετη παθητικης που ο εξυπ-νοσ αρχιτεκτονασ σκεφτηκε να βαλει τισ πορτες ν ανοιγουν αντιθετα της οδευσης διαφυγης, και μου εκανε πληρη αναπαρασταση του τι θα συμβει εαν ξεσπασει φωτια στο λεβητοστασιο!και μαλιστα τον ειχε απορροφησει τοσο πολυ το σεναριο που ενω ειχε γκαζωσει και μου εξηγουσε, αρχισε να φωναζει ΝΑ ΤΩΡΑ ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ Ο ΛΕΒΗΤΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ!
Γυρισαν και τον κοιτουσαν ολοι!