Καλό Πάσχα και μη φάς πολύ και μας πάθεις τίποτα, γιατί εγώ τα νοστιμότερα φαγητά στην Κρήτη τα έχω φάει....
Α!, και προσεξε μη σου παίξουν καμμια μπαλωθιά
Χρόνια πολλά και καλή ανάσταση.
Εγώ αύριο την κάνω για κρήτη,οπότε τα λέμε..............
Με το μαλακό τα κοψίδια,έτσι;
Don't try to bribe me.You can't afford my rates!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: Don\'t try to bribe me.You can\'t afford my rates!
Καλό Πάσχα και μη φάς πολύ και μας πάθεις τίποτα, γιατί εγώ τα νοστιμότερα φαγητά στην Κρήτη τα έχω φάει....
Α!, και προσεξε μη σου παίξουν καμμια μπαλωθιά
Καλό Πάσχα σε όλους.
Καλό δρόμο και καλή επιστροφή στους ταξιδιώτες.
nikosssk
Υ.Γ1 Είμαι σίγουρος ότι ο andronoglou θα σουβλήσει ψάρι...έτσι για αλλαγή...
Υ.Γ2 Με την ευκαιρία θα ήθελα τη βοηθειά σας για το εξής.
Έχω ένα σπίτι. Πόσα σώματα να βάλω και πόσες γαλακτοφέτες το καθένα; Πόσες θερμίδες πρέπει να είναι ο κυκλοφορητής; Να βάλω καλύτερα λέβητα αερίου; Ο καυστήρας πρέπει να είναι στον ίδιο χώρο με τον λέβητα, γιατί το μπαλκόνι μου δεν τα χωράει και τα δύο; Σκέφτομαι να βάλω τη δεξαμενή πετρελαίου στην ταράτσα κάτω από τον ηλιακό για να έχει ίσκιο. Είναι σωστό αυτό; Εάν θέλω να κάνω αυτονομία με τον "αποκάτω", τι πρέπει να αγοράσω; Το πετρέλαιο θα το πληρώνουμε μισό-μισό; Παρακαλώ μην με παραπέμψετε σε προηγούμενες απαντήσεις σας. Δεν έχω καθόλου χρόνο γιατί τώρα καθαρίζω τις σούβλες....
Πάντως εγώ στην ταράτσα όντως έχω κάτω από τον ηλιακό ένα κλιματιστικό για σκιά (την εξωτερική μονάδα μόνο έ...
Άμα δεν ήταν τόσο ακριβά τα ψάρια θα το σούβλιζα κι αυτά, αλλά όπως πάντα παίρνω το πιο φθηνό, κρίμα που δεν έχει και αρνί το Lidl...
Καλό Πάσχα σε όλους και όπως είπα και αλλού, μη φάτε μέχρι σκασμού γιατί έρχεται και η Πρωτομαγιά!
=================================================
Η εξίσωση είναι σωστή γιατί είναι όμορφη. - Dirac
Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση και ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!
Θα τα πούμε από Τρίτη τώρα..
Τι να λέει..
Φάγαμε,ξαναφάγαμε άντε και ξαναφάγαμε!!!!!!!quote:Originally posted by andronoglou
Πάντως εγώ στην ταράτσα όντως έχω κάτω από τον ηλιακό ένα κλιματιστικό για σκιά (την εξωτερική μονάδα μόνο έ...
Άμα δεν ήταν τόσο ακριβά τα ψάρια θα το σούβλιζα κι αυτά, αλλά όπως πάντα παίρνω το πιο φθηνό, κρίμα που δεν έχει και αρνί το Lidl...
Καλό Πάσχα σε όλους και όπως είπα και αλλού, μη φάτε μέχρι σκασμού γιατί έρχεται και η Πρωτομαγιά!
=================================================
Η εξίσωση είναι σωστή γιατί είναι όμορφη. - Dirac
Τώρα στο ρελαντί μέχρι την πρωτομαγία για να ξαναφάμε [:0]
[u]Την δόξα πολλοί εμίσησαν,το φαί ουδείς</u>.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::
Don't try to bribe me.You can't afford my rates!