Ευχαριστώ pfys για το ενδιαφέρον σου. Το Depender δεν το ήξερα και πολύ μου άρεσε! Έλυσα επιτέλους και παλιά προβλήματα που είχα π.χ. ποιος μου κόλλησε κάποιο dll και από πού το σέρνω κοκ. Το λεγάμενο είναι από τις wide Strings. Ελληνες καθώς είμαστε με τα ελληνικά μας που άντε να δούμε πόσο καιρό θα ακόμα θα τα βλέπουν σαν «Κινέζικα» οι φίλοι μας οι Δυτικοί επειδή ο Σεξπήρος τους κάποτε είπε μία μ@λ@κ1@ και έκτοτε έχουν μείνει κολλημένοι! Wide Strings ή ANSI Strings όπως π.χ. η AnsiSameStr συνάρτηση που κάνει σύγκριση δύο Strings με ελληνικό κείμενο και Case Sensitive. Έχω χρησιμοποιήσει αρκετές σε ένα unit που φτιάχνω εδώ και 20 χρόνια και το μόνο που δεν κάνει είναι να τηγανίσει κεφτέδες. Όταν κάνω uses το unit αυτό γκρινιάζουν τα 7.0! Όλο και κάτι ζητάνε. Βέβαια σιγά μη κλάψω, ο ίδιος διότι τα ρίχνω μέσα στο system32 ότι λείπει και ούτε γάτος ούτε ζημιά. Για κάποιον ξένο όμως που θα του δώσω μία εφαρμογούλα, ορίστε τι παθαίνουμε.
Με τα Ελληνικά που ήταν καραγκιοζάκια τα πράγματα μπαίνουν στη σφαίρα των εξωγήινων όμως. Δώσε προσοχή στο story που λένε κι οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι...
Έχω κάνει ότι μπορείς να φαντασθείς στον κώδικα αλλά ο Σωτήρης είναι ψυχρός εκτελεστής: «τίποτα! Πάμε παρακάτω!»
Το τρέχω σε δικά μου μηχανάκια 64 bit που έχουν Vista, τα βλέπω κανονικά!
Το τρέχω σε 64 bit που τρέχουν 7, τα βλέπω κανονικά!
Ο Σωτήρης με τα 7 του, βλέπει καραγκιοζάκια. Στην παρότρυνσή μου να το πάρει και να το πετάξει στην ανακύκλωση δεν συγκινήθηκε καθόλου μα καθόλου!
Παίρνω τον κώδικα αυτούσιο και τον κάνω compilation σε 64ρι Vista. Για λόγους που θα τους μάθω όταν φθάσω κάποτε στον αστερισμό του κύκνου βγαίνει το exe 50% μεγαλύτερο σε μέγεθος. Ο Σωτήρης το κατεβάζει και επιτέλους αναφωνεί: «τώρα μάλιστα»! Είδε την γλώσσα των προγόνων του να ξεδιπλώνεται μπρος τα μάτια του κατασυγκινημένος!
Όταν τον ρώτησα: τώρα πε μου! Μου απάντησε με το βουκολικό και τα ζα που ψουφάν!
Τι να πω κι εγώ! Να η ταινία με τον Αυλωνίτη:
«Καλημέρα σας, απ' εδώ πάτε κι εσείς;»
«Ω! γεια σας-γεια σας. Ναι απ' εδώ»
«Δηλαδή πάμε μαζί»
«Μα και βέβαια πάμε μαζί!»
Φεύγει ο ένας προς τη Δύση κι ο άλλος προς την Ανατολή!
Του διαόλου μηχανές! Που τις ελέγχουν άλλοι!
Στίγμα Μαστροκαπετάνιου

Απάντηση σε αυτήν την απάντηση