Σελίδα 22 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 1220212223 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων 211 μέχρι 220 από 229

Θέμα: ΤΙ ΚΑΙΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑΣ Η ΜΠΟΙΛΕΡ?

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Oct 2010
    Θέση
    Athens, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    1,621

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Οποτε επανρχομαστε στα βουκολικα..

Παντως αν η εφαμρογη ειναι 64bit ΔΕΝ τρεχει σε 32bit.
    Αυτο ειναι το μονο βεβαιο.

Τωρα τι κανει ο compiler απο κατω.... τρεχα γυρευε.....

Burn baby, burn

Μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Mar 2012
    Θέση
    Athens, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    99
    Stom,

Συμφωνώ απολύτως ότι ένα 64 bit εκτελέσιμο δεν μπορεί να τρέξει σε 32 bit os. Ανάφερα το alignment σαν αιτία για το φούσκωμα του ιδίου exe από 32 στα 64 bits.

Aν εφαρμόσεις τις αλλαγές στα regional settings θα "τρέξει" σωστά (αναφορικά με τα Ελληνικά fonts) η 32bit έκδοση του DEH_Calcs.exe στα 64 bits Win7 σου. Φαντάζομαι ότι δεν έχεις τις ίδιες αντιρρήσεις με τον Καπετάνιο.

Καπετάνιε

Σε ευχαριστώ πολύ. [:I]
    Αυτό είναι το νόημα του forum που εσείς υποστηρίζετε. Με βοηθήσατε στο δικό σας γνωστικό αντικείμενο. Κατ' ελάχιστον έπρεπε να δώσω κάτι πίσω.
    quote:Τώρα θα είχαμε φτιάξει ένα Πανευρωπαϊκό πρόγραμμα Ψύξης-Θέρμανσης-Ηλιακής ενέργειας-Γεωθερμίας με συστήματα νερού/αέρα.
    και τι ακριβώς μας εμποδίζει τώρα ?

pfys at yahoo dot com

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jun 2008
    Θέση
    Glyfada, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    3,101

Το e-mail σου το έχω όπως κι εσύ έχεις το δικό μου

Στίγμα Μαστροκαπετάνιου

Επίλεκτο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Mar 2011
    Θέση
    ΧΑΝΙΑ, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    163
    Έλειψα για ΠΣΚ ( 32C χτύπησε το θερμόμετρο) και τα ποστ έπεσαν βροχή. Για να πούμε την αλήθεια περίμενα την ενεργοποίηση του τόπικ με την έκδοση των νέων αναλυτικών λογαριασμών της ΔΕΗ και από ότι βλέπω κάθε τετράμηνο θα είμαστε πιστοί στο ραντεβού μας……
    Μετά την αναβάθμιση (Look) και το καινούργιο update από τον Πειρατή (πόσο δίκιο τελικά είχαμε για τις ΑΠΕ και το χαράτσι τους σε όλους εμάς τους απλούς καταναλωτές πριν από μερικούς μήνες) μας προέκυψε το πρόβλημα με τα 64bit Windows και τα ελληνικά το οποίο ξεπεράστηκε .Παρεμπιπτόντως το πρόγραμμα σε εμένα έτρεξε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα (DELL, Windows 7, 64 bit). Η συνέχεια είναι γνωστή , από εδώ σε έχω από εκεί σε έχω από τις ταβέρνες καταλήξατε πάλι στις γυναίκες ( Pfys, Pirate, Nyannaco, Dipoli ) και μου ξεχάσατε το πιο βασικό που λέει και ο Πειρατής: Τον αλγόριθμο. Δεν ξέρω πως μου ήρθε και άνοιξα την τελευταία έκδοση του προγράμματος μαζί με την προηγούμενη για να δώ την διαφορά στην αύξηση με τα ίδια δεδομένα. Έχουμε λοιπόν 1239 Kwh ημέρας , 587 Kwh νύχτας σε 124 ημέρες και τριφασικό ρεύμα. Με την παλιά έκδοση είχα τελική επιβάρυνση 251,64 ευρώ με μέση 0,138 , ημέρας 0,162 και νύχτας 0,086 ευρώ /Kwh. Με την καινούργια έχουμε τελική επιβάρυνση 251,53 ευρώ με μέση 0,138 , ημέρας 0,198 και νύχτας 0,089 ευρώ/Kwh. Με έκπληξη διαπίστωσα ότι η αύξηση ήταν μηδενική παρόλο που αυξήθηκε το ΕΤΜΕΑΡ (πρώην ΑΠΕ) γιατί ελαττώθηκε ο ΕΦΚ Ν.3336/05. Ακόμα και 6000 Kwh ημέρας και 2000Kwh νύχτας να δηλώσουμε τα αποτελέσματα είναι 1385,18 ευρώ (new) και 1385,63 ευρώ (old).Για το τετράμηνο που μας πέρασε την αύξηση την γλυτώσαμε , δεν γλυτώσαμε όμως το χαράτσι…….
    Κοιτάζοντας λίγο καλύτερα τα νούμερα βλέπω στην καινούργια έκδοση μέση χρέωση ημέρας 0,198 ευρώ/ Kwh ενώ στην παλιά έκδοση μέση τιμή ημέρας 0,162 ευρώ/ Kwh , αυτή η διαφορά δεν δικαιολογείται με ίδιες τελικές χρεώσεις και μάλλον εδώ έχει βάλει χέρι η παντόφλα..[}][}][}]
    Η σωστή τιμή είναι η 0,162 γιατί 0,162x1239+0.086x587=251.2 ευρώ
    Ενώ στην καινούργια έκδοση 0,198x1239+0.086x587= 295.80 ευρώ που είναι λάθος.

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jun 2008
    Θέση
    Glyfada, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    3,101
    Μπράβο ρε Βασίλη. Είσαι ο πρώτος ντιμπαγκερίστας του forum.
    Αποφορολόγησα τα σύνολα κι έγινε μια mini αναστάτωση στις μεταβλητές. Πού καιρός για να κάνω debugging-ψηλάφιση στο πρόγραμμα. Με φάγανε τα συστήματα θέρμανσης

Στίγμα Μαστροκαπετάνιου

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Oct 2010
    Θέση
    Athens, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    1,621
    Η τελευταια 1,5 σελιδα εχει ξεφυγει και μαλλον θελει κοψιμο και νεο thread..

Burn baby, burn

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Oct 2005
    Θέση
    Nikea, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    2,979
    An γινόταν εύκολα το νέο θρέντ θα το ειχα κάνει.
    Το κόψιμο είναι εύκολο πάντως!

... και δεν εννοω αυτο!

I believe we should all pay our tax with a smile. I tried - but they wanted cash...

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Oct 2005
    Θέση
    Nikea, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    2,979
    ΟΥΦ! Για δείτε τώρα, εστειλα τα ασχετα στα ασχετα

Αντε το αφηνω για καμμια 10ρια ωρες μεχρι να ενημερωθειτε που πηγαν θα σβησω και τα τελευταια.

I believe we should all pay our tax with a smile. I tried - but they wanted cash...

Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Dec 2007
    Θέση
    trikala, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    19
    Επειδη οχι μονο ειμαι ασχετος αλλα παρα...ειμαι...εχω καποιες αποριες.
    Φυσικα και δεν ξερω ποιο ειναι προτιμοτερο τωρα και με την αυξηση του πετρελαιου να χρησιμοποιησω τον θερμοσιφωνα ή το μποιλερ. Αντε το θερμοσιφωνα μεχρι τωρα τον χρησιμοποιουσα...τωρα λεω να βαλω το μποιλερ.
    Ερωτηση...1.πως ανοιγει/αναβει το μποιλερ? (μην βαρατε δεν ξερω τιποτα)
    2.Επισης για να λειτουργησει το μποιλερ πρεπει να εχω ηλιακο θερμοσιφωνα?[B)]

Μια εικονα για το πως ειναι στο λεβητοστασιο. Υπαρχει ενας σωληνας που φευγει απο το βοιλερ και σε καποια φαση γινονται 2 σωληνες. Ο ενας παει στο λεβητα και ο αλλος που εχει μια κοκκινη βανα καπου στην διαδρομη παει σε εναν χαλκινο αλλο σωληνα. τι κανω?

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Oct 2005
    Θέση
    Nikea, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    2,979

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Αυτο που δειχνεις δεν είναι μποϊλερ. Ειναι το δοχείο διαστολής.

Memory is like an orgasm. It's a lot better if you don't have to fake it.
    Seymore Cray (on virtual memory)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα απάντησης