-
Νέο μέλος
Καζης αλλα ποιος;
Ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανενας διαφορες μεταξυ των λεβητων του ΚΑΖΗΣ "sun" και "galaxy" μιας και στις περιπου 60 kcal/h που θελω εγω παιζουν και οι δυο με μονη προφανη διαφορα το βαρος. Αν λαβουμε υποψη οτι η διαφορα τους στις ιδιες βεβαια θερμιδες ειναι περιπου 30% ποιο φθηνος ο "sun" τι προτεινετε και αν ξερετε μειον και συν του καθενος. Προκειται να θερμανει μονοκατοικια.
-
Διαχειριστής
Προτείνουμε να πάρετε τηλέφωνο τον Καζή, αφού είναι ο καταλληλότερος να σας εξηγήσει τις διαφορές στα προϊόντα του.

w w w . m o n a c h o s . g r
-
Εξέχον μέλος
Ο ένας είναι ο κανονικός από την νορμάλ σειρά του, και ο άλλος από τη φθηνή σειρά του, κάνανε ότι μπορούσανε για να μειώσουνε το κόστος, μέχρι και τα ρυθμιζόμενα ποδαράκια βγάλανε από ότι θυμάμαι όταν τους είχα δει.
Εδώ ισχύει απόλυτα το "ότι πληρώνεις παίρνεις"...
=================================================
Η εξίσωση είναι σωστή γιατί είναι όμορφη. - Dirac
-
Super Moderator
Τις διαφορές ανάμεσα στα δύο μοντέλα δέν τις ξέρω αλλά μπορώ να δώσω μερικές ομοιότητες :
1.Και οι δύο είναι λιγότερα KW απο αυτά που γράφουν.
2.Και οι δύο έχουν πόρτες που τα κορδόνια τους θέλουν κάθε δύο χρόνια πέταμα.
3.Και οι δύο δέν είναι χαμηλών θερμοκρασιών.
4.Και οι δύο είναι πολύ σκληροί(μεγάλη αντίθλιψη).
5.Και οι δύο δέν έχουν ανταγωνιστική τιμή (σε σχέση με άλλους ευρωπαικούς).
6.Και οι δύο φτιάχνονται απο τον Καζή.
7.Και οι δύο απο ότι καταλάβατε δέν είναι τις αρεσκείας μου αλλά αυτά είναι προσωπικές
απόψεις εκφράζουν εμένα και μόνο χωρίς να έχω την πρόθεση τις δυσφήμησης.........
Αλλά όπως λέει και ο andronoglou, "ότι πληρώνεις παίρνεις"...
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::
Don't try to bribe me.You can't afford my rates!
-
Διαχειριστής
Ποιός είναι ο Καζής? Ή τι έιναι ο Καζής?
http://levitostasia.com
-
Super Moderator
ΚΑΖΗΣ..............:http://www.kazis.gr/article_detail.a...article_id=323
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::
Don't try to bribe me.You can't afford my rates!
-
Επίλεκτο μέλος
ΔΕΝ ξέρεις τον Καζή, dimi ???
Θα σε μαλώσω 
Λοπόν...΄
Ιστορικό χυτήριο,ξεκίνησε πρίν δεκαετίες με μαντεμένια καπάκια για φρεάτια (ρίξε μιά ματιά σε κανα πεζοδρόμιο)και έκανε γερό όνομα.
Αργότερα μπήκε στον χώρο της λεβητοποιίας και το μοντέλο του,γνωστό ως Torrent,αρχικά είχε "ψιλοαντιγράψει" την φέτα του Buderus Logana (αλλά "πέρασε και δεν ακούμπησε").Το δε μεγαλύτερο μοντέλο του (από 100.000 θερμίδες και πάνω) είναι σκέτος εφιάλτης να το καθαρίσεις αφού τα "χτένια" του είναι πολύ άτιμα και σκαλώνει η βούρτσα με το παραμικρό.
Όσον αφορά τα υπόλοιπα,ο burnerman είναι περιεκτικότατος στην ανάλυσή του (ειδικά αυτό με το κορδόνι-ε ρε πόσα έχω αλλάξει μέχρι σήμερα)και συμφωνώ απόλυτα μαζί του.
Απλά ο Καζής είχε στήσει ένα αρκετά καλό δίκτυο συνεργατών και πούλησε γερά,ειδικά από το '92 και μετά.Είχε και καλό μάρκετιγκ,για να πώ την αλήθεια...
Αυτά.
-
Νέο μέλος
Ευχαριστω για τις πληροφοριες αλλα τωρα με βλεπω να το γυριζω παλι σε buderus που ηταν και η αρχικη επιλογη και ας δωσω 700-1000 ευρα παραπανω, δεν πιστευω να εχει και αυτος τοσα προβληματα!;
-
Επίλεκτο μέλος
Όχι βέβαια,μην τρελαθούμε...
Μιά χαρά είναι.Κορυφαίος!Χαίρομαι να κάνω μετρήσεις σε Buderus (με καυστήρα της προκοπής,εννοείται).
Το μόνο κακό είναι ότι...πώς να το πώ...πολύ υπερτιμολογημένος μου φαίνεται.Ναι μέν η Γερμανική ποιότητα και λειτουργηκότητα φαίνεται από την πρώτη ματιά,αλλά πολλά λεφτά ρε παιδί μου.Ξέρω γώ...
Βέβαια,άν πάει για πολυκατοικία,η απόσβεση γίνεται γρήγορα σχετικά (γιατί η πολυκατοικία "παίζει" με μερικούς τόνους πετρελαίου ή μπόλικα κυβικά αερίου κάθε σαιζόν).
Για μικρές εγκαταστάσεις...δεν ξέρω...αργεί η απόσβεση.Βέβαια,έχεις την περιβόητη ποιότητα Buderus στο σπίτι σου,όπως και να το κάνεις.
Είχα κι εγώ Buderus στο σπίτι που μένω (νοικάρης),αλλά τον άλλαξα όταν έσπασε φέτα.Βλέπεις..εεεεμμ...ήταν μοντέλο του 1965
Δικαιώματα απάντησης