Λοιπόν...
Εγώ έχω βάλει κάμποσους μέχρι στιγμής,αλλά όλα ίδια μοντέλα (από σύμπτωση και μόνο).
Είναι ο Honeywell DTC 10,ο λεγόμενος και "διαφορικός".
Όσο για την γνώμη μου,δεν λέω καλός είναι αλλά θέλει λίγο προσοχή σε λεπτομέρειες,όπως :
1.Τα αισθητήρια (ένα στον συλλέκτη,κι ένα στο μπόιλερ)άν χρειαστεί να κάνεις επέκταση (που ΣΙΓΟΥΡΑ θα κάνεις,γιατί είναι πολύ κοντά),χρειάζονται καλώδιο διατομής .75 max,γιατί λόγω ειδικής αντίστασης,μπορεί να τρελαθεί η κεντρική μονάδα.
2.Στον συλλέκτη,η "φωλιά" του αισθητηρίου,πρέπει να είναι οριζόντια,κι όχι κάθετη,γιατί αλλιώς είναι επιρρεπής σε βροχή κλπ,με συνέπεια να μήν λειτουργεί στη θέση "auto"
3.Καλό θα είναι νά βάλεις και κυκλοφορητή ζεστών νερών,καθώς και κυκλοφορητή που θα φέρνει το νερό του λέβητα,στο μπόιλερ (εάν υποθέσουμε ότι μπαίνει σε συνεργασία με καλοριφέρ)
Σε γενικές γραμμές,είναι μία ΠΛΗΡΗΣ αυτοματοποίηση του ζεστού νερού,που δίνει προτεραιότητα στα ηλιακά και άν το νερό δεν φτάνει,με τον κατάλληλο αυτοματισμό,ενεργοποιείται ο καυστήρας.
Όσο για την τιμή,έπεσες στην περίπτωση.Πελάτης μου,αγόρασε έναν προχθές,και έδωσε 107 ευρώ.Τώρα,άν πήρε έκπτωση,δεν ξέρω,πάντως εκεί κινείται η τιμή (με τα αισθητήρια εννοείται)
Ο αντιπρόσωπος είναι κάπου στην Φιλαδέλφεια.Παλιότερα,αντιπρόσωπος ήταν η WILO.
Eλπίζω να βοήθησα λίγο.

Απάντηση σε αυτήν την απάντηση