Μήπως οι λέβητες ήταν compact; Όλα σε ένα νοικοκυρεμένα; Δεν ξέρω βέβαια αν υπάρχει ξυλολέβητας τέτοιου τύπου
Μήπως οι λέβητες ήταν compact; Όλα σε ένα νοικοκυρεμένα; Δεν ξέρω βέβαια αν υπάρχει ξυλολέβητας τέτοιου τύπου
Οι λέβητες δεν ήταν compact miltos.
Λοιπόν...
Για τον συλλέκτη,προφανώς κάπου υπήρχε "ραφή" στο κέντρο και δεν πρόσεξες ότι στην πραγματικότητα είναι δύο.Ένας για εισαγωγή και ένας για επιστροφή,κανονικά.Το έχω δεί αρκετές φορές να το κάνουν υδραυλικοί,όταν υπάρχει πρόβλημα χώρου ή διελεύσεως σωλήνων.
Διόλου περίεργο να έπεσες σε τέτοια περίπτωση...
Silence is not gold.Sometimes,it's just yellow.
Α αυτή η περίπτωση "παίζει" deeper γιατί το υποψιάστηκα και ξήλωσα λίγο την μόνωση και όντως υπάρχει ραφή όμως το άφησα σαν τελευταία περίπτωση μιάς και εγώ τουλάχιστον δεν είχα ξαναδεί λεβητοστάσιο με τα δύο collecter κολλημένα το ένα με το άλλο. (από χώρος πάντως υπέραρκετός).quote:Originally posted by deeper ground
Λοιπόν...
Για τον συλλέκτη,προφανώς κάπου υπήρχε "ραφή" στο κέντρο και δεν πρόσεξες ότι στην πραγματικότητα είναι δύο.Ένας για εισαγωγή και ένας για επιστροφή,κανονικά.Το έχω δεί αρκετές φορές να το κάνουν υδραυλικοί,όταν υπάρχει πρόβλημα χώρου ή διελεύσεως σωλήνων.
Διόλου περίεργο να έπεσες σε τέτοια περίπτωση...
Silence is not gold.Sometimes,it's just yellow.
Ξηλωσες τη μονωση; Καλα που δεν αρχισες να λυνεις και τις συνδεσεις...
Καλημέρα dipoli.
Ηταν επαγγελματική δουλειά δεν με είδε κανένας.
Πάντως την έβαλα πάλι όμορφα όμορφα στη θέση της και δεν φαίνεται τίποτα (εξ' αποστάσεως τουλάχιστον)
Αυτο που λεει ο Πρόεδρος θα είναι....
Κουφο, δεν το ηξερα και γω!
Greek patenda !![]()
Ναι δεν το καταλαβαίνω ούτε εγώ γιατί να ενωθούν έτσι τα collecter.
Κάτι πάλι λίγο ασυνήθιστο ήταν ότι οι κυκλοφορητές ήταν στις επιστροφές και όχι στις προσαγωγές.