Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων 21 μέχρι 26 από 26

Θέμα: Σαιζόν ΤΕΛΟΣ !!!

Επίλεκτο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jun 2006
    Θέση
    Uganda
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    133

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Δέ μας νοιάζει τι θα κάνεις Πέρη.
    Εμείς έχουμε και Τερκενλή στο Ελ Βενιζέλος.Εσείς δεν έχετε Παπαπαρασκευά ΠΟΥΘΕΝΑ []
    Κι όσο για τη ταμπέλα στου Παπαπαρασκευά,ήταν μούφα.Όντως τη βάλανε αλλά μόλις έκανα προσφορά για να αγοράσω το μαγαζί εγώ και να τους έχω υπαλήλους για να μου κάνουνε πριβέ σαραγλί,το ξανανοίξαν
    "Ε όχι να ξεπέσουμε ΤΟΣΟ πολύ" είπαν []
    Silence is not gold.Sometimes,it's just yellow.

Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Aug 2007
    Θέση
    Athens, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    2
    Deeper Ground, αγαπητέ φίλε (μου επιτρέπεις να σε θεωρώ έτσι), χαίρομαι που είσαι πάλι ετοιμοπόλεμος μετα τις διακοπές, αλλα θα μου επιτρέψεις να σε ξαναπροσγειώσω, καθώς θα επιθυμούσα να μιλήσουμε για δουλειά...
    Για να σε διευκολύνω, είμαι παθών από θόρυβο καμινάδας και υγροποιήσεις (στην Πεντέλη, σε νέα εγκατάσταση της ERGON) και το αντίστοιχο topic του Φεβρουαρίου/μαρτίου 2007, χάθηκε στο σχετικό τεχνικό πρόβλημα του forum.
    Στο μεταξύ, το καλοκαίρι, άλλαξα την καμινάδα με νέα INOX, και θέλω τώρα να αλλάξω και τον καυστήρα με νέο, αντί για τον υπάρχοντα OLYMP (se TASSO T5), να βάλω BENTONE ή JOHHANES..
    τι λές, θα σε ενδιέφερε να το αναλάβεις, και εν συνεχεία βέβαια και την εκάστοτε ετήσια συντήρηση κλπ??
    Αν ναι, το mail μου είναι notvag@hotmail.com και το τηλέφωνο 6944-668240.- Θα σε παρακαλούσα αν θές, να με πάρεις ώστε να ξέρω, για να μπεί σε μια σειρά το πράγμα...
    Σ'ευχαριστώ,
    Νότης Βαγιακάκος

Επίλεκτο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jun 2006
    Θέση
    Uganda
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    133
    Γεια σου και σένα Νότη.
    Λοιπον,οι καυστήρες που αναφέρεις είναι κατα κάποιον τρόπο εφάμιλλοι.Ο ΒΕΝΤΟΝΕ όμως...κερδίζει στα σημεία (ποιότητα κατασκευής,σοβαρότερη αντιπροσωπεία-μετά το κλείσιμο του Soulis,η κατάσταση ξέφυγε όσον αφορά τιμές και υποστήριξη) και σε design (άν και αύτό είναι σχετικό-ο Joannes είναι σχεδιασμένος από τον περιβόητο Bertone).
    Όσον αφορά τη καμινάδα σου,ελπίζω λέγοντας inoxν να εννοείς διπλού τοιχώματος.Αλλιώς...πηγε ο κόπος σου και τα λεφτουδάκια σου στο βρόντο.
    Όσον αφορά για τη πρόταση "συνεργασίας"...δεν ξέρω αν αντιβαίνει στους κανόνες.Περιμένω έγκριση από τον Μέγαλό
    Silence is not gold.Sometimes,it's just yellow.

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Sep 2004
    Θέση
    Athens, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    820
    Ναι, και σε μένα αρέσουν οι ...σοβαρές αντιπροσωπείες, ειδικά αυτές με τους ...σοβαρούς μηχανολόγους.
    Βέβαια όπως λέγανε και οι αρχαίοι που το είχανε μελετήσει το πράγμα... "το μη χείρον, βέλτιστον" και δυστυχώς στο σύγχρονο Ελλαδιστάν αυτό βρίσκει εφαρμογή παντού, από εκλογές μέχρι αντιπροσωπείες καυστήρων!
    =================================================
    Η εξίσωση είναι σωστή γιατί είναι όμορφη. - Dirac

Επίλεκτο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jun 2006
    Θέση
    Uganda
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    133
    Συμφωνω πλήρως και επαυξάνω andro
    Silence is not gold.Sometimes,it's just yellow

Νέο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Aug 2007
    Θέση
    Athens, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    2

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

Ευχαριστώ για την απάντηση. Deeper, ναι η καμινάδα είναι διπλή, με το εσωτερικό τοίχωμα από ΙΝΟΧ AISI 316L και το εξωτερικό από ΙΝΟΧ 304 και τα δύο πάχους 0,5mm. πολύ προσεγμένα και ο σχεδιασμός και η κατασκευή. Είναι κατασκευής του Διαμαντή που εδρεύει στην Καρδίτσα ( http://www.kaminades-inox.gr/main.asp ) και από την έρευνα που έκανα τον βρήκα εξίσου σοβαρό με (αλλά φτηνότερο από..) τις αγγλικές RITE-VENT που τις αντιπροσωπεύει ο CARAMONDANI. Από κει και μετά, στηρίχτηκε στον τοίχο και συνδέθηκε με τον λέβητα σωστά (καπναγωγός από το ίδιο υλικό, υπό ομαλές γωνίες). Πιστεύω ότι έχει γίνει όσο καλύτερη δουλειά μπορούσε..
    Από την άλλη, ο θόρυβος πάλι υπήρχε, οπότε πέραν της προσωρινής νέας ρύθμισης του υπάρχοντος καυστήρα OLYMP και της αλλαγής του μπέκ από 1,35 σε 1,0 (που έγιναν και βελτίωσαν πολύ -αλλά όχι πλήρως- την κατάσταση) μάλλον, τελική γιατρεια και σωστό αποτέλεσμα θα έχω μόνο αν αλλάξω και τον καυστήρα, όπως άλλωστε κι εσεις από την αρχή είχατε συστήσει..
    Εφ' όσον είναι εφάμιλλοι οι καυστήρες, είμαι τώρα στην διαδικασία τιμών-προσφορών, προκειμένου να καταλήξω.
    Γιαυτό και αναμένω Deeper την ετυμηγορία του "Μεγάλου" με ανυπομονησία, γιατί πρέπει να προχωρήσω σε αγορά και εγκατάσταση-ρύθμιση.
    Όσο για το αν αντιβαίνει το θέμα ή όχι, τους κανόνες, πιστεψέ με, είναι όλα θέμα του κατά πόσο ο καταναλωτής έχει εμπιστοσύνη στην τεχνογνωσία και την εμειρία του εκάστοτε συνεργάτη του.
    Κι εσείς παιδιά, ίσως και μέσα από όλο αυτό το μεράκι (αλλά και την γνώση αυτή καθ' αυτή) που βγαίνει απο τούτο εδώ το forum, προσφέρετε πραγματική ΥΠΗΡΕΣΙΑ στον απλό καταναλωτή που απλά θέλει τα χρήματά του ΚΑΙ να πιάνουν τόπο ΚΑΙ να γίνεται ΣΩΣΤΗ δουλειά!
    Είναι αναπόφευκτο παιδιά, να δέχεστε τέτοια αιτήματα σαν το δικό μου, κι από άλλους συν-παθόντες, όταν ήδη έχετε κερδίσει την εμπιστοσύνη μας, ότι είστε σωστοί και τίμιοι επαγγελματίες. Δεν βλέπω να υπάρχει κανένα θέμα ηθικής σ'αυτό. Άλλωστε, για τον καθένα μας, έκαστος στον δικό του χώρο, η τεχνογνωσία και το μεράκι του είναι που κάνουν την διαφορά!

Δικαιώματα απάντησης