Σελίδα 12 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 21011121314 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων 111 μέχρι 120 από 195

Θέμα: Υλικά σωληνώσεων

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jun 2006
    Θέση
    Tρίκαλα, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    2,965

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

quote:-Σε σημεια που αφαιρουμε μια ευθεια μεταλλικη και την κανουμε με PPR το ενα τερμα θελει απαραιτητα ρακορ... Το να ενωσουμε στην μεση με μουφα και μπαμ κολληση δεν παιζει.. Θες καπου 7εκ ανοχη..
    Γίνεται και με μούφα, απλά χρειάζονται 2 άνθρωποι και 2 κολλητήρια. Ο ένας ζεσταίνει τη σωλήνα και ο άλλος τη μούφα. Βγάζουνε μαζι τα κολλητήρια και ο ένας κάνει την συγγκόληση. Αυτό βέβαια κυρίως για μερεμέτια σε τοίχους ή αν το μαγαζί με τα ρακώρ είναι μακρυά

Σπύρο δεν έγραψες γενικότερες εντυπώσεις... Αφού σου άρεσε, παραδέξου το

Εξέχον μέλος ziko's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    Mar 2003
    Θέση
    Αθήνα, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Μηχανολόγος Μηχανικός
    Απαντήσεις
    917
    Για το θέμα των στηρίξεων έχει βρει κανένας τίποτα πρακτικό ανάλογα με τη διατομή και την θερμοκρασία του νερού που κυκλοφορεί στο σωλήνα?

Υποψήφιος Μηχανικός

Σπουδαίο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jun 2006
    Θέση
    Athens, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    417
    Απο το τεχνικο φυλλαδιο της Interplast..

Μιλτο εννοειται οτι μ αρεσε..
    Εννοειται οτι ειναι γνωστη η λατρεια πλαστικου και σιδηρου...

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jul 2007
    Θέση
    Athens
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    4,175
    Να πω και εγώ την κακία μου...
    Στους 90 κάθε 20
    Στους 100 κάθε 10
    Στους 110 στηρίζετε στο πάτωμα
    Στους 120 δεν υφίσταται σωλήνα...

http://udravlikos.gr

Διαχειριστής
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jul 2007
    Θέση
    Thessaloniki, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    3,103
    και stabi και stabi... που διπλασιάζονται οι αποστάσεις...
    αλλά θα μου πεις που να βρείτε εκεί περίπτερο....
    στους 120 δεν υφίσταται λέβητας μάστορα, η σωλήνα μια χαρά θα είναι...

Περικλής
    Εάν δεν ξέρεις εσύ, ξέρει κάποιος άλλος...

Μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Mar 2009
    Θέση
    Ξάνθη, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    33

Για να αποφύγουμε αυτό που λέτε <<φιδάκι>> υπάρχει και Aqua-plus αλουμινίου. Στις φωτογραφίες το δύκτιο είναι σε λειτουργία και έχει 75 βαθμούς. Η παραμόρφωση είναι μηδαμινή.
    Πρωσοπικά πιστεύω ότι ήρθε το τέλος της εποχής του χαλκού αν και είναι δύσκολο για την Αθήνα.
    Χαλκός τέλος να ησυχάσουμε και απο την μη σταθερή τιμή του.

<< Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και για το σύμπαν δεν είμαι σίγουρος >>
    Άλμπερτ Αϊνστάιν (1879 - 1955).

Σπουδαίο μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jun 2006
    Θέση
    Athens, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    417
    Για δωσε περισσοτερες πληροφοριες... Μια τιμη μετρου για την Φ20, Φ25 καθως και διαδικασια εργασιας διοτι κατι λιγα που εχω διαβασει θελει καποια ειδικη ξυστρα και διαδικασια διαφορετικη απ οτι η κλασσικη...

Αν δεν ξεφευγει η τιμη ειναι μια χαρα για εξωτερικες εγκαταστασεις παντως.. Εξαρτηματα δουλευεις τα ιδια ή αλλαζουν και αυτα???

Εξέχον μέλος
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jul 2007
    Θέση
    Athens
    Ιδιότητα:
    Αγνωστη
    Απαντήσεις
    4,175
    Ρε σι King άκουσε με λίγο.
    Μην τρελαίνεσαι με υλικά που δεν τα χρησιμοποιεί η πιάτσα και μάθε καλά τα υλικά που που χρησιμοποιούνται ευρέως στην περιοχή σου.
    Εμείς από αυτή την δουλεία ζούμε. Δεν ξέρω κατά πόσο έχει περιθώρια ο καθένας μας για ανατροπές.
    Στην βόρεια Ελλάδα οι πλαστικές σωλήνες έχουν μπει στην αγορά εδώ και καιρό. Κατά την γνώμη μου ο χρόνος θα δείξει την πραγματική τους αξία και αντοχή.
    Και εγώ σαν χαλκόβιος κάποια στιγμή άρχισαν να μου ζητούν πολυστρωματική σωλήνα Rehau και εδώ στην Αθήνα. Όπως ξέρεις αγόρασα τα κατάλληλα εργαλεία και έφτιαξα μερικές εγκαταστάσεις με Rehau. Η αγορά με πήγε προς τα εκεί και όχι εγώ την αγορά. Επίσης κάποιοι κατασκευαστές και λιγότερο ιδιώτες μου ζήτησαν πολυαιθυλένιο στην θέρμανση. Εκανα μία έρευνα αγοράς για να διαπιστώσω τι παίζει και κατέλειψα σε μία επώνυμη εταιρία με φράγμα οξυγόνου.
    Κατά την γνώμη μου είναι ανεπίτρεπτο να χρησιμοποιείτε στην θέρμανση και ιδίως στην ενδοδαπέδια πλαστική σωλήνα χωρίς φράγμα οξυγόνου. Όποιος ήταν μαζί μας προχτές και έβλεπε την λάσπη που είχε μέσα ένας λέβητα και ένα δοχείο διαστολής που η ενοδαπέδια θέρμανση είχε γίνει προ 15 ετίας με πλαστική σωλήνα χωρίς φράγμα θα πειθότανε. Δεν το είχα ξανασυναντήσει αυτό το πράγμα σε τέτοιο βαθμό. Η εσωτερική διάβρωση των σιδεροσωλήνων στο λεβητοστάσιο ήταν απερίγραπτη. Εσωτερικά βουνά είχαν σχηματιστεί.
    Ίσως ποστάρω φωτογραφίες αυτή την εβδομάδα.
    Τέλος, στην Αθήνα αν πάς να κάνεις εξωτερική εγκατάσταση θέρμανσης με την σωλήνα που ποστάρει ο φίλος παραπάνω δύσκολα θα πάρεις την δουλειά, στο υπογράφω.
    Θεωρώ ότι είναι ογκόδες εμφανισιακά για εμφανή σωλήνα που θα τρέχει γύρω γύρω το σπίτι.
    Μπορεί η συγκεκριμένη σωλήνα να είναι πολύ καλή, δεν λέω , αλλά ακόμα δεν έχω καταλάβει αν έχει πιστοποίηση χρήσης για θέρμανση. Παρακαλώ να μου την δείξετε.

http://udravlikos.gr

Εξέχον μέλος ziko's Avatar
    Ημερομηνία εγγραφής
    Mar 2003
    Θέση
    Αθήνα, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Μηχανολόγος Μηχανικός
    Απαντήσεις
    917
    Άκου το Γρηγόρη Σπύρο. Έχει δίκιο. Συν τοις άλλοις δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο πολυαιθυλένιο αντέχει και στην ηλιακή ακτινοβολία, γιατί αν η σωλήνωση είναι ορατή δε μπορεί, κάπου θα τη δει και ο ήλιος...

Υποψήφιος Μηχανικός

Διαχειριστής
    Ημερομηνία εγγραφής
    Jul 2007
    Θέση
    Thessaloniki, , Greece.
    Ιδιότητα:
    Απαντήσεις
    3,103

Ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών θέρμανσης και κλιματισμού

έχει stabi UV Ζήση.

Περικλής
    Εάν δεν ξέρεις εσύ, ξέρει κάποιος άλλος...

Δικαιώματα απάντησης