-
07-09-2009, 11:58:38
Εξέχον μέλος
Περι το ξέρω, αλλά αυτή της φωτογραφίας δεν νομίζω ότι έχει.
Υποψήφιος Μηχανικός
-
07-09-2009, 12:09:39
Εξέχον μέλος
Πάντως ρε παιδιά, για εμφανές δίκτυο μέσα στο σπίτι, είναι κάπως αυτή η πρασινίλα... βάφεται; Ακόμη και αν ναι, πάντως, ο χαλκός πλεονεκτεί αισθητικά λόγω μικρότερης εξωτερικής διαμέτρου.
Νίκος
-
07-09-2009, 14:28:59
Διαχειριστής
ναι πλεονεκτεί όντως και βάφεται και εύκολα. Οι stabi είναι σιμπιζάκι. Στα εσωτερικά με απ' έξω δουλίστα και μεις χαλκό βάζουμε ή πολυστρωματική. Το άλλο πάει λίγο καφρίλα...
Περικλής
Εάν δεν ξέρεις εσύ, ξέρει κάποιος άλλος...
-
08-09-2009, 18:55:33
Μέλος
King << Μια τιμή μέτρου για την Φ20, Φ25 >>
Φ20=1,40 Ευρώ Φ25=2,40 Ευρώ
gregori <<Μην τρελαίνεσαι με υλικά που δεν τα χρησιμοποιεί η πιάτσα>>
-Στη Νότια Ελλάδα δεν χρησιμοποιεί.
<<Δεν ξέρω κατά πόσο έχει περιθώρια ο καθένας μας για ανατροπές.>>
-Πολύ μεγάλα πιστεύω
<<Τέλος, στην Αθήνα αν πάς να κάνεις εξωτερική εγκατάσταση θέρμανσης με την σωλήνα που ποστάρει ο φίλος παραπάνω δύσκολα θα πάρεις την δουλειά, στο υπογράφω.>>
-Εγώ σου υπογράφω ότι θα την χάσεις σίγουρα.
<<Θεωρώ ότι είναι ογκώδες εμφανισιακά για εμφανή σωλήνα….>>
-Συμφωνώ αλλά δεν είναι τόσο τραγική η διαφορά.
peris
<< Το άλλο πάει λίγο καφρίλα.....
Μια και μιλάμε για <<καφρίλα>>
Δεν είναι <<καφρίλα>> να μην έχεις σταθερή τιμή;
Δεν είναι <<καφρίλα>> να μην έχεις πιστοποίηση για πόσιμο νερό;;;
Δεν είναι <<καφρίλα>> να έχεις πρασινίλα στα διακοπτάκια;;;
Προσωπική μου άποψη και πάντα φιλικά,
Πιστεύω ότι κάποιοι από εδώ μέσα πρόλαβαν την αλλαγή από σιδεροσωλήνα σε χαλκό και τότε αν θυμούνται οι περισσότεροι κατηγορούσαν τον χαλκό τον οποίο και τελικά δέχτηκαν. Υπομονή λοιπόν αν και ξέρω ότι στην Αθήνα δύσκολα αλλάζετε υλικό.
<< Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και για το σύμπαν δεν είμαι σίγουρος >>
Άλμπερτ Αϊνστάιν (1879 - 1955).
-
08-09-2009, 19:11:42
Διαχειριστής
Μάστορα (Βασίλης ζ), το καφρίλα πήγαινε στο χρώμα και τον όγκο, σχετικά με το εύστοχο σχόλιο του νιγιαννάκου.
Εγώ και αν είμαι πλαστικάκιας.... Έτσι λοιπόν συμφωνώ με τα σχόλιά σου περί "καφρίλας".
Wefa Plastic και άλλα... Πιστοποίηση για τα ΠΑΝΤΑ.
Στην Αθήνα τα πράγματα είναι διαφορετικά όμως και δεν τους κατηγορώ, η "πιάτσα" είναι έτσι... Απ' ότι κατάλαβα δεν έχουν διασπορά στα υλικά, δλδ τα εξαρτήματα του τάδε σωλήνα τα έχει μόνο ο Κουραφέξαλος στο Μαραθώνα και εάν δουλεύεις στον Άλιμο, δύσκολα ξεκινάς να πας. Δεν είναι όπως στη Β.Ελλάδα που είναι πολύ διαδεδομένα. Έχουν γίνει άπειρες συζητήσεις επ' αυτού. Θα μάθουν και αυτοί όμως, όταν ο χαλκός πάει στα 1000€ το μέτρο
Περικλής
-
09-09-2009, 20:41:04
Μέλος
Μην το λες και εδώ στο Βορρά ισχύει το αντίθετο. Δηλαδή. Πριν δύο χρόνια ήρθε ένας από Αθήνα και ήθελε μια επέκταση στο λουτρό του εξοχικού του. Ως Αθηναίος επέμενε για χαλκό και μάλιστα ούτε που ήθελε να ακούσει για πλαστικό. Δεν του χάλασα το χατίρι απλά πέρασε ένας συνάδελφος από εκεί και το είδε. Την επόμενη μέρα το τι άκουσα από συναδέλφους δε περιγράφετε. –θα τον δηλητηρίασης. –θα πεθάνει.-καρκίνο και διάτρηση στομάχου θα πάθει. Κτλ
Οπότε τι να πει κανείς και για εμάς στο Βορρά.
<< Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και για το σύμπαν δεν είμαι σίγουρος >>
Άλμπερτ Αϊνστάιν (1879 - 1955).
-
10-09-2009, 08:24:59
Διαχειριστής
Αυτό είναι άλλο πράγμα (το να λες δλδ διάφορα και άλλες μαλ...ιες). Τα υλικά πάντως υπάρχουν (του χαλκού) παντού. Ακόμα και στα περίπτερα Νίκο μου...
Περικλής
-
24-10-2009, 18:34:34
Μέλος
-
24-10-2009, 20:03:30
Επίλεκτο μέλος
Μπορεις να βαλεις ισιο μαστο 15χ1/2 και να κανεις ενα ελαφρυ σπασιμο στη σωληνα.Για την εισαγωγη μιλαμε παντα.
Εχω μια ερωτηση.Εκεινες τις σωληνες που περασες κατω απ'την μπαλκονοπορτα(δευτερη φοτο) τι θα τις κανεις??
www.etsiamalos.com
-
24-10-2009, 21:42:23
Μέλος

έτσι τα θέλει ο πελάτης. Ούτε πλακάκια να ξηλώσει ούτε απο επάνω θέλει. Και σώματα να αλλάξει δε θέλει(είναι απο το 1980). Τι να τον κάνω. Άλλη λύση δε βρήκα. Αυτό με το στράβωμα δεν το θέλω απλά για την ώρα κολλάω γωνία αρσενική και μετά μαστό κολλητό(καλύτερη φώτο Δευτέρα).

Ποιό κοντός μαστός έστω και απο άλλη εταιρία δεν υπάρχει;;; Να φύγω εντελώς απο τα κολλήματα.
Δικαιώματα απάντησης